Επικαιρότητα

Ένταση στις φυλακές Κορυδαλλού για τη μεταγωγή Γιαγτζόγλου - Έδωσαν διορία

Οι κρατούμενοι του σωφρονιστικού καταστήματος αντέδρασαν έντονα στη μεταγωγή - Η φωτογραφία που δημοσίευσαν με ασύρματο και τρία κλειδιά που φέρονται να πήραν από τους φύλακες.

Ένταση σημειώνεται από το 6.45 το πρωί στις φυλακές Κορυδαλλού με αφορμή τη μεταγωγή του απεργού πείνας Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου από άνδρες των ΕΚΑΜ.

Οι κρατούμενοι του σωφρονιστικού καταστήματος αντέδρασαν έντονα, και άρχισαν να προκαλούν ζημιές σε πόρτες, να ανοίγουν κελιά και να θέτουν υπό τον έλεγχό τους μέρος της φυλακής.

Αναφέρουν μάλιστα ότι «έδωσαν διορία ως τις 12μμ» για να έρθει κάποιος από το υπουργείο, υποστηρίζοντας ότι οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι έχουν αποχωρήσει.

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση σε ιστότοπο του αντιεξουσιαστών χώρου, οι ενέργειες σημειώνονται στην πρώτη, τη δεύτερη και πιθανότατα την τρίτη πτέρυγα.

«Είναι η δεύτερη φορά σε ένα μηνά που γίνεται εισβολή ΕΚΑΜ και ''απαγωγή'' κρατουμένου από την Α' πτέρυγα Κορυδαλλού. Κι όλα αυτά με το φόντο της αριστερής κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ των "δικαιωμάτων"» αναφέρουν δε.

Μάλιστα, δημοσιεύθηκε και μία φωτογραφία, στην οποία φαίνεται ένας ασύρματος και τρία κλειδιά, τα οποία φέρονται να πήραν από τους φύλακες.



Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x