Πόλο

Έδειξε σε καλή κατάσταση η Εθνική πόλο…

Παρά την εποχή, η Εθνική πόλο νίκησε 11-10 στο φιλικό την Ιταλία στις Συρακούσες στην κοινή προετοιμασία των δύο αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων.

Η Εθνική νίκησε 11-10 την Ιταλία στις Συρακούσες, στο πλαίσιο της κοινής προετοιμασίας των δύο αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Νότιας Κορέας τον επόμενο μήνα.

Παρά τη σκληρή προπόνηση, το «βαρύ» πρόγραμμα προετοιμασίας και την απουσία των Φουντούλη και Βλαχόπουλου, η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου έδειξε πως βρίσκεται σε καλό δρόμο για τη συνέχεια και τις επίσημες υποχρεώσεις της.

Οι Ιταλοί προηγούνταν στο πρώτο ημίχρονο, όμως η Ελλάδα βελτιώθηκε σε όλους τους τομείς, βρήκε τις λύσεις και προηγήθηκε 11-9, φτάνοντας στην επικράτηση.


Οκτάλεπτα: 2-3, 3-1, 2-4, 3-3

ΙΤΑΛΙΑ (Σάντρο Καμπάνια): Νικόσια, Ντι Φούλβιο 3, Λουόγκο, Φιλιόλι 2, Ντο Σόμμα, Βελότο, Νταμόντε, Ετσενίκε 3, Φιγκαρίν, Μποντέγκας, Αϊκάρντ 1, Ντόλτσε 1, Ντε Μικέλις, Σπιόνε

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Φλέγκας, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης, Καπότσης, Γκιουβέτσης 3, Παπαναστασίου, Δερβίσης 1, Αργυρόπουλος - Κανακάκης 3, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Γούνας 2, Πρέκας, Ζερδεβάς, Καλογερόπουλος, Γαλανίδης, Κάκαρης


Η αποστολή της Εθνικής αναχωρεί την Πέμπτη για το Πότσδαμ της Γερμανίας, ώστε να συμμετάσχει στο τουρνουά προετοιμασίας που γίνεται εκεί, 21-23/6, μαζί με Γερμανία, Μαυροβούνιο και Ιταλία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x