Επικαιρότητα

Εντονα κυκλοφοριακα προβλήματα στην Αθήνα

Εντονα κυκλοφοριακά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της πρωτεύουσας, τόσο από τη στάση εργασίας σε τρόλεϊ-λεωφορεία και από την κινητοποίηση των μεταλλωρύχων.

Εντονα κυκλοφοριακά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της πρωτεύουσας, τόσο από τη στάση εργασίας σε τρόλεϊ-λεωφορεία, όσο και την κινητοποίηση των μεταλλωρύχων. Η στάση ξεκίνησε στις 11 και σταματά στις πέντε το απόγευμα.

Τα προβλήματα ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί, λόγω της διαμαρτυρίας των εργαζομένων στα ορυχεία στη λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Ο δρόμος παραμένει κλειστός έως και αυτή την ώρα και στα δύο ρεύματα.

Όσοι κατέβαιναν ή ανέβαιναν τη Μεσογείων αναγκάστηκαν να κινηθούν από παράδρομους και στενά με αποτέλεσμα να προκληθεί κονφούζιο.

Το πρόβλημα αναμένεται να οξυνθεί τις επόμενες ώρες από την πορεία που έχουν προγραμματίσει οι μεταλλωρύχοι από το υπουργείο Περιβάλλοντος με κατεύθυνση προς το Μέγαρο Μαξίμου και τη Βουλή, αλλά και την συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στα αστικά λεωφορεία και τα τρόλεϊ στη 1 μετά το μεσημέρι έξω από το υπουργείο Μεταφορών.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x