Μαχητικά Αθλήματα

«Έφαγε» νοκ-άουτ ο ΜακΓκρέγκορ στην προετοιμασία για τον αγώνα του με τον Μεϊγουέδερ!

Και το μεγάλο ερώτημα που γεννάται είναι το εξής: Θα αντέξει απέναντι στον καλύτερο πυγμάχο των τελευταίων ετών;

Στις 26 Αυγούστου στο Λας Βέγκας θα ανέβει στο ρινγκ έχοντας απέναντί του, τον Φλόιντ Μεϊγουέδερ. Ο ΜακΓκρέγκορ, μπορεί να βροντοφωνάζει ότι θα τον βγάλει εύκολα νοκ-άουτ αλλά κάτι τέτοιο φαίνεται να συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες.

Ειδικότερα, εάν λάβουμε υπόψη μας την είδηση που μετέφεραν δημοσιογράφοι σε εκπομπή στις ΗΠΑ. Ποια ήταν η είδηση αυτή; Πως ο ΜακΓκρέγκορ έχει φάει νοκ-άουτ σε τεχνικό σπάρινγκ. Κάτι που μπορεί να συμβεί αλλά οι πιθανότητες του είναι σαφώς λίγες, πολύ λίγες καθώς σκοπός σε αυτού του είδους τα «φιλικά» ματς είναι η προπόνηση με έμφαση στην τεχνική και στόχο της βελτίωση αυτής και όχι στη δύναμη.

«Έχω κουραστεί με όλα αυτά. Προβλέπω ότι ο Φλόιντ θα πάρει τη νίκη με νοκ-άουτ. Ο Κονορ θα βγει νοκ-άουτ. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. Εγώ θα ποντάρω και σε αυτό. Ο Κόνορ έχει μόνο 1% για να πάρει τη νίκη. Τόσο μικρό είναι το ποσοστό να μπορέσει να περάσει ένα πιο δυνατό χτύπημα στον Φλόιντ. Και λιγότερο από αυτό», τόνισε και συνέχισε δίνοντας την είδηση:

«Ήδη ο ΜακΓκρέγκορ έχει φάει νοκ-άουτ σε σπάρινγκ. Ο κόσμος της πυγμαχίας είναι μικρός και αυτό έχει κυκλοφορήσει και μάλιστα από πολλές πηγές. Έχω ακούσει ότι ο Μπράντον Ρίος τον έχει βγάλει νοκ-άουτ σε σπάρινγκ, μάλιστα γι’ αυτό και υποχρεώθηκαν να τον βγάλουν από την ομάδα προετοιμασίας του ΜακΓκρέγκορ», κατέληξε

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x