Επικαιρότητα

Εφιαλτικές εικόνες: Στα σκουπίδια αιμόφυρτη σκυλίτσα και πνιγμένα κουτάβια

Όπως είπαν οι εργαζόμενοι, το θηλυκό σκυλί ήταν βάναυσα κακοποιημένο, χτυπημένο στο κρανίο πιθανότατα με μαχαίρι και έτρεχε αίμα από το στόμα του, ενώ το ένα μάτι του είχε αφαιρεθεί

Εφιαλτικές εικόνες αντίκρισαν οι δημοτικοί υπάλληλοι που μάζευαν τα σκουπίδια στο χωριό Ζάκρος του δήμου Σητείας, όταν άνοιξαν ένα τσουβάλι που ήταν πεταμένο σε έναν κάδο απορριμμάτων. Από μέσα πετάχτηκε αιμόφυρτη μια σκυλίτσα, που το έσκασε τρομαγμένη.

Όπως είπαν οι εργαζόμενοι, το θηλυκό σκυλί ήταν βάναυσα κακοποιημένο, χτυπημένο στο κρανίο πιθανότατα με μαχαίρι και έτρεχε αίμα από το στόμα του, ενώ το ένα μάτι του είχε αφαιρεθεί! Η φρίκη, όμως, δεν τελείωνε εκεί, καθώς στο ίδιο τσουβάλι ήταν νεκρά δύο νεογέννητα κουτάβια που, όπως φαινόταν, είχαν στραγγαλιστεί!

Το ανατριχιαστικό περιστατικό συνέβη νωρίς το πρωί της Πέμπτης και αμέσως ειδοποιήθηκε το αστυνομικό τμήμα Σητείας, άνδρας του οποίου παρέλαβε τα ματωμένα τσουβάλια και αναζητά τον απάνθρωπο δράστη του τραυματισμού της σκυλίτσας. Ωστόσο, τα ίχνη του τραυματισμένου ζώου έχουν χαθεί και αναζητείται, καθώς δύσκολα θα επιζήσει από τα τραύματά του.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x