TV

«Εισβολή» Κοντομηνά στη Μενεγάκη: «Δεν θα κλείσει ο Alpha»! (video)

Με ένα επιφώνημα έκπληξης υποδέχθηκε τον Δημήτρη Κοντομηνα η Ελένη Μεγάκη αφού ο ιδιοκτήτης του Alpha εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά -για πρώτη φορά- μπροστά από τις κάμερες στην εκπομπή της.

Ο πρόεδρος του Alpha πήρε το μικρόφωνο και μίλησε για τις τηλεοπτικές άδειες!

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες περί προσπάθειας υφαρπαγής μέρους του καναλιού –και κυρίως του πολιτικού κομματιού του- από… άφραγκο υποστηρικτή της κυβέρνησης!

«Ο κύριος Παππάς σκοτώθηκε τόσο καιρό για την ΕΡΤ. Είναι δυνατόν αυτός που άνοιξε τρία κανάλια να κλείνει άλλα τρία; Είπαν οι άνθρωποί του, αυτός που υποστήριζε χωρίς δεκάρα, ήρθε και λέει «θα μου δώσετε το 51%». Λέω «τι άλλο θέλεις»; Λέει «θέλω 4 εκπομπές την εβδομάδα πολιτικές. Να τις έχω εγώ». Καταλαβαίνετε για ποιον λέω. Αυτόν που δεν είχε δεκάρα. Να τα ακούει αυτά ο κόσμος για να δει τι κάνει η κυβέρνηση, να βλέπει τι καλά που πάμε. Και λέω «άλλο τίποτα θέλεις;». Λέει «θέλω να ελέγχω και το πολιτικό κομμάτι των ειδήσεων. Τα άλλα, για τους γάμους, τα βαφτίσια, ποια άφησε ποιον και ποια παντρεύεται ποιον θα τα κάνετε εσείς». Λέω «τίποτα άλλο να σκίσουμε; Πήγαινε στο καλό αγόρι μου, το κανάλι δεν πουλιέται σε τρίτους».

Το κανάλι ανήκει στον κόσμο, στους εργαζόμενους και σε εμένα και σε όλο τον κόσμο που ακούει τις αλήθειες και θα λέμε τις αλήθειες και δεν θα κλείσει, κύριε Παππά, που ήσουν στην Αμερική και έφτιαξες σενάρια ότι σε παρακολουθούσαμε εμείς. Αλλά κάτι κρύβεις εσύ για να φωνάζεις… Υπάρχει επόμενη μέρα για τον Alpha, αλλά υπάρχει και επόμενη νύχτα για τους άλλους. Κι όποιος καταλαβαίνει, καταλαβαίνει… Με θέλουν για επιχειρήσεις στη Ρωσία. Το ίδιο και από την Αμερική. Αλλά εγώ δεν φεύγω από εδώ, από το σπίτι μου. Με τίποτα! Και ο Alpha θα υπάρχει και οι υπάλληλοί μας θα υπάρχουν και όλοι θα δουλεύουμε. Είμαστε υπέρ των εργαζομένων. Το κανάλι δεν ανήκει σε εμένα. Δουλεύουν εδώ 750 άτομα άμεσα και άλλα 750 απέξω, προμηθευτές κλπ.
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x