Gossip

Εφτασε στη Μύκονο η Πάρις Χίλτον μοιράζοντας... φιλοδωρήματα (video)

Μαζί της είχε αμέτρητες βαλίτσες, τον σύντροφό της και ηθοποιό Κρίς Ζίλκα, και το διαμαντένιο δαχτυλίδι των 2 εκατομμυρίων δολαρίων που της χάρισε.

Στην Μύκονο βρίσκεται η Πάρις Χίλτον με την κάμερα του Mykonos Live TV να καταγράφει την άφιξή της στο αεροδρόμιο του νησιού. Η διάσημη κληρονόμος, η οποία φορούσε μαύρη φόρμα, σκούρα γυαλιά ηλίου, καπέλο και από πάνω την κουκούλα απο την φόρμα της όχι μόνο δεν κρύφτηκε από τους παπαράτσι, αλλά χαιρέτησε και την κάμερα εξω από το πολυτελές τζιπ μάρκας BMW που την παρέλαβε από τον αερολιμένα με προορισμό πολυτελές κατάλυμα.

Η Πάρις Χίλτον έφθασε στο νησί μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα με προγραμματισμένη πτήση της Aegean. Μαζί της είχε αμέτρητες βαλίτσες, τον σύντροφό της και ηθοποιό Κρίς Ζίλκα και το διαμαντένιο δαχτυλίδι των 20 καρατιών αξίας δυο εκατομμυρίων δολλαρίων, δώρο του τελευταίου, το οποίο δεν αποχωρίζεται ποτέ.

Στο πλευρό της βρίσκονταν θηριώδεις σωματοφύλακες και το προσωπικό της υποδοχής του ξενοδοχείου στο οποίο θα φιλοξενηθεί για όσο διάστημα βρίσκεται στη Μύκονο. Ευχάριστη εντύπωση προκάλεσε στους υπαλλήλους του αεροδρομίου ο γενναιοδωρος χαρακτήρας της, αφού όσοι την εξυπηρέτησαν τους μοίρασε φιλοδωρήματα.

Είναι η τέταρτη φορά που η Αμερικανίδα celebrity επισκέπτεται την κοσμοπολίτισσα των Κυκλάδων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x