Στίβος

Έφτασε στο Μινσκ η Εθνική ομάδα στίβου

Το πρωί του Σαββάτου έφτασε στο Μινσκ η Εθνική ομάδα στίβου, που θα ξεκινήσει αύριο (Κυριακή 23/6) την προσπάθειά της στους 2ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες.

Σο Μινσκ για τους 2ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες βρίσκεται η Εθνική ομάδα στίβου.

Το ελληνικό σύνολο θα ξεκινήσει την Κυριακή (23/6) την προσπάθεια στη διοργάνωση, που αυτή τη φορά θα είναι ομαδική.

Συγκεκριμένα, θα γίνει με το νέο σύστημα που ονομάζεται DNA, στο οποίο οι αθλητές θα αγωνίζονται για να συγκεντρώσουν βαθμούς για την ομάδα τους και να πάρουν την πρόκριση -ως ομάδα- για τη συνέχεια των αγώνων.

Η Ελλάδα βρίσκεται στο πρώτο γκρουπ και θα ανταγωνιστεί τις Γερμανία, Ελβετία, Ουγγαρία, Σλοβακία και Κύπρο. Η νικήτρια ομάδα του γκρουπ και οι δύο καλύτερες στο σύνολο των γκρουπ θα αγωνιστούν απευθείας στα ημιτελικά της Τετάρτης (26/6), ενώ οι 18 εναπομείνασες θα κάνουν ρεπεσάζ την Τρίτη (25/6) για τις έξι θέσεις που μένουν.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 12.00 το μεσημέρι της Κυριακής και η σειρά των αγωνισμάτων θα είναι η εξής: 100 μ. ανδρών, μήκος γυναικών, ακοντισμός γυναικών, 100 μ. γυναικών, 4Χ400 μ. μικτή, 110 μ. εμπ. ανδρών, ύψος ανδρών, 100 μ. εμπ. γυναικών, 800μ.Χ600μ.Χ400μΧ200 μικτή

Αναλυτικά, η ελληνική ομάδα αποτελείται από τους:
100 μ. : Γιάννης Νυφαντόπουλος (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) - Ραφαέλα Σπανουδάκη (ΓΣ Ηλιούπολης)
110μ. εμπ.: Κώστας Δουβαλίδης (ΑΟ Ηφαιστία)
100 μ. εμπ.: Κυριακή Σαμάνη (Αίολος Μακεδονίας)
Ύψος: Αντώνης Μέρλος (Ποσειδών Λουτρακίου)
Μήκος: Έφη Κολοκυθά (ΓΑΣ Αλεξάνδρειας)
Ακοντισμός: Σοφία Υφαντίδου (ΟΚΑ Βικέλας Β.)
4Χ400 μ.μικτή: Αντώνης Αλεξανδρίδης (ΟΣΦΠ), Παναγιώτης Τριβυζάς (ΟΣΦΠ), Δέσποινα Μουρτά (Ολυμπιάδα Πάτρας), Ελπίδα Καρκαλάτου (ΣΔΥ Αργολίδας)
800μ.Χ600μ.Χ400μΧ200 μικτή: Χρήστος Κοτίτσας (ΓΣ Κηφισιάς), Κώστας Νάκος (ΓΣ Τρικάλων), Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου (ΓΣ Κηφισιάς), Γρηγορία Κεραμιδά (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακ.)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x