Πόλο

Εφτασε το δελτίο, η Μωραΐτη κι επισήμως στον ΝΟΒΑ

Το αποκαλύψαμε και πλέον έχει ολοκληρωθεί και με τη… βούλα. 'Η καλύτερα με το επίσημο δελτίο να φθάνει στον Βόλο.

Η Τόνια Μωραΐτη που έγραψε μεγάλες στιγμές με την Εθνική και τον Ολυμπιακό, ενώ τελευταία ήταν παίκτρια στον Ιωνικό, θα παίζει φέτος με το σκουφάκι της βολιώτικης ομάδας, παρέα με τις αδερφές Μπαλωμενάκη, την Τσουρή, τη Λαρά, τη Δημητροκάλη…

Επίσης, παίκτριες του ΝΟΒΑ θεωρούνται κι οι Τάνια Κωνσταντινίδη (Οξυγόνο, αναμένεται το δελτίο), Εύα Καρπέτα (ΝΕΛ, αναμένεται το δελτίο) και Μαρκέλλα Τζίμα (ΟΕΑΝΑΒ).

Η Μωραΐτη είναι χορτασμένη από επιτυχίες, τόσο με την Εθνική ομάδα όσο και με τον Ολυμπιακό. Ομως, παρά το γεγονός ότι σκεφτόταν έντονα να σταματήσει φέτος την πολύχρονη καριέρα της (μετά τη συμμετοχή της στην ομάδα του Ιωνικού, στην Α2 κατηγορία), τελικά αποφάσισε το αντίθετο. Για ποιο λόγο συνέβη αυτό; Μας το εξηγεί η ίδια…

«Γνώρισα τον προπονητή του ΝΟΒΑ και τους υπόλοιπους ανθρώπους της ομάδας, στην τελική φάση της Α2 στον Βόλο και σεβάστηκα πολύ το γεγονός ότι είναι μια οικογένεια. Επίσης γνωρίζω καλά τα κορίτσια που έπαιζαν πέρυσι στο σύλλογο αλλά και συνεχίζουν φέτος κι αποφάσισα να μην κρεμάσω το σκουφάκι μου.

»Πλέον θα παίξω έναν χρόνο και βλέπουμε (σ.σ.: γέλια). Ξέρεις το… μικρόβιο του πόλο δεν αποβάλλεται εύκολα».

Επίσης οριοθέτησε τους στόχους της νεοφώτιστης ομάδας του ΝΟΒΑ: «Πρώτος στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία. Και κάθε χρόνο μετά να πηγαίνουμε καλύτερα».

Πηγή: Waterpololive.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x