Γιώργος Ζαχαριάδης

Είδα τον Ολυμπιακό και τον φοβήθηκα

Ο Γ. Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για τον Ολυμπιακό που έχει σκοπό να διατηρηθεί στην κορυφή και τον ΠΑΟΚ που θα μείνει... κυνηγός του ονείρου.

Αν στα γραφεία του ΠΑΟΚ ή στο σπίτι του Λουτσέσκου δεν υπάρχει τηλεόραση ή κι αν υπάρχει δεν συνδέεται με καλωδιακό κανάλι για να παρακολουθήσουν τον Ολυμπιακό, τότε υπάρχει ένα θέμα...

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Είναι βέβαιο ότι ο ΠΑΟΚ δεν ακολουθεί, και το σημαντικότερο, δεν συναγωνίζεται τον Ολυμπιακό, σε κούρσα κατάκτησης τίτλου, αλλά, πείθει για το εκ διαμέτρου αντίθετο. Προσπαθεί να εξισορροπήσει μια κατάσταση, με τον Ολυμπιακό να ξεφεύγει ήδη και να παρουσιάζει εικόνα πρωταθλητή, επιλέγοντας τον Ελ Καντουρί,αλλά, τι να σου κάνει ένας και μοναδικός ή ένας δεύτερος... περίπου σαν τον Μακ.

Τη στιγμή που οι ανάγκες για την αναβάθμιση της ποιότητας και της αγωνιστικής του προσωπικότητα είναι προφανής, δεν φτάνει μόνο ένας αλλά, μερικοί ακόμη στις θέσεις που πονά η ομάδα και ακόμη καλύτεροι από τον Μαροκινό.

Μόνο με προσθήκες προσωπικοτήτων κι όχι με πασαλείμματα κι οχι απλά με προσθήκες που προσφέρουν σε... ποσότητα θα δούμε κάτι διαφορετικό σε πρωτάθλημα ισονομίας, δικαιοσύνης και όπως αλλιώς θα εξελιχθεί (ελπίζουμε) μετά τις γνωστές αλλαγές στην ΕΠΟ.

Τον φοβήθηκε τον Ολυμπιακό και δεν βλέπω να αντιδρά ο Σαββίδης στις επιλογές του Μαρινάκη. Κι αν δεν είναι οικονομικό το θέμα, τι είναι;

Θα στηθούμε και φέτος απέναντι από το περιβόητο σύστημα που τώρα, με τη διαιτησία στην ΟΥΕΦΑ, δεν μπορεί να ελέγξει κάποιος εντός συνόρων και θα αναζητήσουμε τις αιτίες της αποτυχίας εκτός συνόρων;

Θα δούμε επιτέλους μια ομάδα, πραγματικά σπουδαία, με ποδοσφαιριστές που θα δείξουν το ποδοσφαιρικό τους μπόι και δεν θα φοβηθούν ούτε στο Καραϊσκάκη, ούτε και στη... Λειβαδειά.

Δεν χρειάζεται ο Λουτσέσκου για να τα καταφέρουν οι ποδοσφαιριστές μιας καλής ομάδας. Ποδοσφαιριστές με σπουδαία προσόντα και μεγάλες προσωπικότητες θα αλλάξουν τη ροή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τέλος, νομίζω ότι αν και φέτος, ο ΠΑΟΚ περιοριστεί στον ίδιο ρόλο, του... δεύτερου, δεν θα περιμένω άλλες αποδείξεις για να αντιληφθούμε ότι ο Σαββίδης δεν επιθυμεί να αλλάξει το σκηνικό, αλλά, απλά... απασχολείται με το ποδόσφαιρο και περνά την ώρα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x