Χάντμπολ

«Είμαι στρατιώτης του ΠΑΟΚ, στόχος η νίκη»

Ο Γιάννης Μπιζέτας έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ στον sport- fm.gr και έδωσε το σύνθημα ενόψει του ντέρμπι της πρεμιέρας κόντρα στην ΑΕΚ

Από το 2001 υπηρετεί τον ΠΑΟΚ, έχοντας περάσει από τα όλα τα ηλικιακά τμήματα του Συλλόγου.

Φέτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Β΄στην Πάτρα, οδήγησε τον «δικέφαλο» του Βορρά στο χρυσό μετάλλιο, το πρώτο για τα τμήματα υποδομής του Συλλόγου, ενώ το 2010 κατέκτησε με τον Φοίβο Συκεών στο Πανελλήνιο Εφήβων.

Ο Γιάννης Μπιζέτας κλήθηκε αιφνιδιαστικά να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των νταμπλούχων σε μία δύσκολη στιγμή μετά την απομάκρυνση του Νίκου Γεωργιάδη με προσωπική απόφαση του Προέδρου του Α.Σ. Θανάση Κατσαρή.

Ο 43χρονος τεχνικός είναι ο 4ος Βεροιώτης που θα βρίσκεται ως πρώτος προπονητής σε ομάδα της Handball Premier μετά τους Νίκο Μάντζο (ΧΑΝΘ), Ευθύμη Πιπελίδη (Φοίβο Συκεών) και Κώστα Τούτση (Φίλιππος Βέροιας), κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στην ιστορία του αθλήματος.

Ο ίδιος μίλησε στον sport- fm.gr για πρώτη φορά μετά την ανάληψη των καθηκόντων του και αναφέρθηκε στο ντέρμπι «δικεφάλων» της Τρίτης.
«Ήταν ξαφνικό. Είχα κάνει προγραμματισμό για τις ακαδημίες τη φετινή σεζόν. Χθες το πρωί με φώναξε ο Πρόεδρος κ. Κατσαρής και μου είπε ότι αναλαμβάνω την ομάδα. Δεν μου άφησε κανένα περιθώριο να το σκεφτώ. Είμαι στρατιώτης του ΠΑΟΚ εδώ και 14 χρόνια και θα κάνω ότι μου πει η διοίκηση.

Το απόγευμα έκανα την πρώτη μου προπόνηση με τους αθλητές, από τους οποίους ζήτησα την βοήθεια τους, αφού είναι κάτι που δεν μου έχει ξανασυμβεί.

Η συγκυρία είναι δύσκολη, ο χρόνος περιορισμένος, αλλά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους αθλητές, που είναι μαχητές και ξέρουν από πρωταθλητισμό.

Η ομάδα είναι πολύ καλά προπονημένη και προετοιμασμένη από τον Νίκο Γεωργιάδη, δεν μπορούμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα ενόψει της πρεμιέρας κόντρα στην ΑΕΚ.

Είναι ένα σπουδαίο ματς απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο και θα κατέβουμε για να κερδίσουμε. Αυτός είναι ο μόνος στόχος μας, αυτός είναι πάντα ο στόχος του ΠΑΟΚ».


inner

Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x