Γιώργος Ζαχαριάδης

Είναι εδώ ο ΠΑΟΚ, αλλά, δεν είναι μόνο δικό του θέμα…

Ο Γ. Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για την επίσκεψη του ΠΑΟΚ στο Λονδίνο και για την υπόθεση πρόκριση που… επέστρεψε.

Ποιες είναι οι απαιτήσεις του ΠΑΟΚ από έναν ποδοσφαιριστή σαν τον Χατσερίντι; Μετά από όλα όσα έχουν προηγηθεί, γνωρίζοντας ότι οδηγείται στην έξοδο, διότι είναι αγωνιστικά ελλιπής, δεν τον επέλεξε ο προπονητής, ήταν επιλογή του προέδρου, τι μπορεί να περιμένει κανείς από μια τέτοια ποδοσφαιρική μονάδα;

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Αποβλήθηκε από το ξεκίνημα του αγώνα με την Τσέλσι. Ναι είναι πολύ σημαντικό ως απώλεια για τον ΠΑΟΚ, διότι και τον αποδιοργανώνει και, στο κάτω κάτω της γραφής, με έντεκα ίσως να ήταν πιο αξιοπρεπής η ήττα του.

Το ότι αποβλήθηκε θα μπορούσε να αποτελεί ένας λόγος παραπάνω για να παίξουν οι συμπαίκτες του, με σκοπό να καλύψουν το κενό του, αλλά, συμβαίνει το αντίθετοι. Και η εικόνα του ΠΑΟΚ, συνάδει με γενική αγωνιστική ανυπολυψία. Επαναλαμβάνω, δεν είναι ότι έμεινε με δέκα και γονάτισε, αλλά, ότι γενικά δεν υπήρχε η φρεσκάδα για να ανταποκριθεί σε ένα παιχνίδι από το οποίο δεν είχε να χάσει τίποτε.

Ήταν γνωστό ότι όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική, σε Τούμπα και Ουγγαρία.

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στην πρόκριση και περιμένει το αποτέλεσμα της Τσέλσι με τη Βίντι, εφόσον είναι ο νικητής με την Μπάτε. Είναι τυχερός που τα αποτελέσματα των επαναφέρουν στην πρόκριση και είναι το ελάχιστο ως υποχρέωση να νικήσει τους Λευκορώσους.

Η ανορθογραφία με τη Βίντι, με τύχη μπορεί να διορθωθεί και μέσα από αποτελέσματα δύο αγωνιστικών, τις χθεσινής και της τελευταία.

Ωστόσο, θα πρέπει να εκτιμήσει αυτό που του παρουσιάζεται και ίσως να μην το δικαιούται και να ανταμείψει τον κόσμο με καλύτερες εμφανίσεις.

Υ. Γ.
Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ομάδα που θα πρέπει να περιορίζεται στη διεκδίκηση – κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στην Ευρώπη θα πρέπει να επενδύει και να προσμένει καλύτερα αποτελέσματα για να εισχωρήσει στο κλαμπ των σπουδαίων ομάδων κι όχι των φτωχών και δύσμοιρων συγγενών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:
close menu
x