Μαχητικά Αθλήματα

Είναι επίσημο: Ο Μεϊγουέδερ επιστρέφει για να αντιμετωπίσει τον ΜακΓκρέγκορ!

Είναι πλέον γεγονός... Μετά από αρκετούς μήνες φημολογίας έκλεισε. Ο Μέιγουέδερ ανακοίνωσε ότι θα αντιμετωπίσει τον ΜακΓκρέγκορ. Πότε θα γίνει ο αγώνας...

Δύσκολο να απαντήσει ένας λάτρης της πυγμαχίας για το τι θα ήθελε περισσότερο... Την επιστροφή του Μεϊγουέδερ στα ρινγκ ή να τον έβλεπε κάποια στιγμή να ρίχνεται στη μάχη με τον ΜακΓκρέγκορ;

Ο συνδυασμός τους είναι όνειρο... Μόνο που αυτό το όνειρο είναι πλέον πραγματικότητα.

Και ο Μέιγουέδερ επιστρέφει αλλά και θα αντιμετωπίσει τον ΜακΓκρέγκορ. Το deal έκλεισε, όλες οι εκκρεμότητες τακτοποιήθηκαν και έτσι ένας από τους μεγαλύτερους πυγμάχους της σύγχρονης ιστορίας θα επιστρέψει στη δράση για να αντιμετωπίσει τον κατά πολλούς καλύτερο μαχητή του UFC ο οποίος, έχει στραφεί στην πυγμαχία τους τελευταίους μήνες μόνο και μόνο για τον αγώνα αυτό.

Το ραντεβού οριστικοποιήθηκε για τις 26 Αυγούστου στο Λας Βέγκας και το ανακοίνωσε ο αμερικανός μέσω του προφίλ του στο instagram.




Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην κατηγορία των 69 κιλών με 10άρια γάντια. Θα έχει διάρκεια 12 γύρων των τριών λεπτών. Και οι δύο θα υποβληθούν σε ελέγχους ντόπινγκ υπό την εποπτεία του αμερικανικού οργανισμού αντιντόπινγκ.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες λεπτομέρειες, όπως η ημερομηνία διάθεσης των εισιτήριων, ή τα χρήματα που θα λάβει ο κάθε ένας από τους αθλητές. Ωστόσο, σίγουρα τα ποσά θα είναι αστρονομικά, κάτι που το είχε ξεκαθαρίσει ο Μέιγουέδερ ότι μόνο για ένα τεράστιο ποσό θα επέστρεφε στα ρινγκ για να διακινδυνέψει (;) το αήττητο σερί του (μετρά 49 νίκες σε ισάριθμους αγώνες).

Ήδη οι στοιχηματικές, στις αποδόσεις τους χαρακτηρίζουν φαβορί τον Μεϊγουέδερ έναντι του ΜακΓκρέγκορ, ο οποίος αφήνει το UFC με τη σύμφωνη γνώμη του επικεφαλής του, Ντέινα Γουάιτ, για να δοκιμάσει την τύχη του, στον πρώτο του «μεγάλο» αγώνα στην πυγμαχία απέναντι σε έναν από τους μεγαλύτερους πυγμάχους της ιστορίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x