Gossip

Είναι φωτιά με το μπικίνι η Κατερίνα Καινούργιου

Σπάνε… ταμεία και προκαλούν ταχυπαλμίες και οι δύο νέες φωτογραφίες με μπικίνι που πόσταρε η Κατερίνα Καινούργιου.

Όχι βέβαια ότι οι προηγούμενες που ανέβασε η ξανθιά παρουσιάστρια στο Instagram πήγαν πίσω. Φωτιά είναι η Κατερίνα με μαγιό.

Οι 458.000 followers της κάτι παραπάνω ξέρουν…
















"Τι χρώμα έχει η λύπη; Έχει το χρώμα που παίρνει η θάλασσα την ώρα που γέρνει ο ήλιος στην αγκαλιά της. Ένα βαθύ άγριο μπλε. Τι χρώμα έχουν τα όνειρα; Τα όνειρα; Τα όνειρα έχουν το χρώμα του δειλινού. Τι χρώμα έχει η χαρά; Το χρώμα του μεσημεριού, αστεράκι μου. Και η μοναξιά; Η μοναξιά έχει χρώμα μενεξεδι. Τι όμορφα που είναι τα χρώματα! Θα σου χαρίσω ένα ουράνιο τόξο, να το ρίχνεις επάνω σου όταν κρυώνεις..." Α.Π ? #colorseverywhere #amazingblue #seasunandsand #seacureseverything #meandmythoughts #leavemehere ????

A post shared by Katerina Kainourgiou Official (@katken85) on
















Mirroring...?? #meandmythoughts #summervibes #melancholymood swimwear: @shelosttheplot Καλη Κυριακή σε όλους...??

A post shared by Katerina Kainourgiou Official (@katken85) on













"Όταν άρχισα να αγαπώ τον εαυτό μου πραγματικά, μπόρεσα να καταλάβω ότι ο συναισθηματικός πόνος και η θλίψη, απλώς με προειδοποιούσαν να μη ζω κόντρα στην αλήθεια μου. Σήμερα ξέρω ότι αυτό το λέω...αυθεντικότητα " #antikleidi Ευχαριστω @grhello για την υπέροχη φιλοξενία ???? Άρη μου @ariskavatzikis ,σ ευχαριστω που μ έκανες να νιώσω τόσο όμορφα και άνετα και να δώσω την πιο ειλικρινή και συνειδητοποιημένη μου συνέντευξη...#hellomagazine #covergirl swimwear: @elenamakrimykonos_store #elenamakrimykonos ?? @olympiakrasagaki

A post shared by Katerina Kainourgiou Official (@katken85) on





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x