sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Είναι η μέρα του Μίτσελ!

Το είπε ο Ρομπέρτο: «Νίκη με 1-0». Ο Μίτσελ τον άκουσε δηλώνοντας πως δεν τον ενδιαφέρει ο σκόρερ και μάλιστα ο Ισπανός έχει την… μοίρα με το μέρος του με τις μνήμες να τον γυρνούν στο 1986.

Απέναντι στην Γιουβέντους ο Ολυμπιακός έχει εκ των πραγμάτων δύσκολο έργο. Οι «ερυθρόλευκοι» το πιστεύουν και ήδη κάνουν τις εκτιμήσεις τους για το τελικό αποτέλεσμα, όπως ο Ρομπέρτο.

Ο Ισπανός «παρήγγειλε» νίκη, 1-0, με σκόρερ τον Κασάμι. Ο Μίτσελ τον άκουσε και μάλιστα όταν ρωτήθηκε στην συνέντευξη Τύπου είπε πως δεν τον ενδιαφέρει ακόμη κι αν το γκολ έρθει από τον Αλκόρτα (σ.σ άμεσο συνεργάτη του).

Η αλήθεια είναι πως ο προπονητής του Ολυμπιακού ξέρει από τέτοιες νίκες απέναντι στους «μπιανκονέρι». Μία τέτοια ακριβώς –δηλαδή με 1-0- είχε πανηγυρίσει ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης το 1986 στο Κύπελλο Πρωταθλητριών. Μάλιστα η ποδοσφαιρική μοίρα τα έφερε έτσι ώστε η μάχη του απέναντι στην «Γηραιά Κυρία», αυτή την φορά από τον πάγκο των «ερυθρόλευκων», να γίνεται την ίδια μέρα, 22 Οκτωβρίου!

Τότε, πριν από 28 χρόνια, στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» οι Μαδριλένοι είχαν κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «8» επικρατώντας των Ιταλών με γκολ του Μπουτραγκένιο. Ο Μίτσελ ήταν βασικός και… αρκετά άτακτος αφού είχε δει και κίτρινη κάρτα. Για την ιστορία, στον επαναληπτικό οι Ιταλοί νίκησαν με το ίδιο σκορ (1-0) και οδήγησαν το ματς στην παράταση κι εν συνεχεία στα πέναλτι, όπου χαμογέλασε η Ρεάλ (3-1)



Γιάννης Σταυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x