F1

Είναι ο Φέτελ ο «τρελός» οδηγός; (video)

Σάλος έχει προκληθεί στο διαδίκτυο με ένα βίντεο από μια Ferrari που πιάνει τα 350 χιλιόμετρα την ώρα σε… δημόσιο δρόμο και φέρεται να έχει στο τιμόνι τον Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ θα οδηγεί στο εξής για την ομάδα της Ferrari. Ίσως όμως βιάστηκε να καθίσει πίσω από το τιμόνι της «κόκκινης αρμάδας».

Ένα βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, παρουσιάζει μια Ferrari F12 να πιάνει σε δημόσιο δρόμο τα 350 χιλιόμετρα την ώρα περνώντας σαν σταματημένα πολλά αυτοκίνητα που πήγαιναν με συμβατική ταχύτητα.

Η κάμερα που καταγράφει την τρελή κούρσα εστιάζει στο δρόμο και το ταχύμετρο, όχι στον οδηγό που φήμες θέλουν να είναι ο… Σεμπάστιαν Φέτελ. Το βίντεο ανέβασε στο Facebook δημοσιογράφος και φίλος του Φέτελ βάζοντας «φωτιά» στο ίντερνετ.

Η πλευρά του Γερμανού πιλότου το διέψευσε, αλλά αν ήταν αλήθεια σιγά μην επιβεβαίωνε πως έτρεχε σαν τρελός εκτός πίστας Formula 1. Συν τοις άλλοις, ο Φέτελ δεσμεύεται με συμβόλαιο από τη Red Bull μέχρι την Παρασκευή και δεν μπορούσε μέσα στην εβδομάδα παρά να είναι θεατής στις δοκιμές που έκανε η νέα του ομάδα στο Άμπου Ντάμπι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x