Γιώργος Χελάκης

Είναι τρανός, ο Τραϊανός

Ο Γιώργος Χελάκης γράφει στο sport-fm.gr για την υποδειγματική προσέγγιση του Τραϊανού Δέλλα σε όσα έγιναν εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου στο ντέρμπι Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής της ΑΕΚ είναι περιουσία πρώτα για την ομάδα του και στη συνέχεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι και παρά την ένταση εμφανίστηκε στις κάμερες και:

• Μίλησε για ποδόσφαιρο

• Δεν κρύφτηκε πίσω από τον διαιτητή

• Καυτηρίασε την εισβολή των συγκεκριμένων οπαδών

• Αρνήθηκε να σχολιάσει την έξαλλη συμπεριφορά του συναδέλφου του Βίτορ Περέιρα.

Μιλώντας για ποδόσφαιρο ο προπονητής της ΑΕΚ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η δική του ομάδα με βάση όσα είδαμε στα δύο παιχνίδια έπρεπε να πάρει την πρόκριση.

Μπορεί κάποιοι να διαφωνήσουν με την εκτίμησή του, αλλά πρόκειται για καθαρά ποδοσφαιρική εκτίμηση που δίνει αφορμή για ποδοσφαιροκουβέντα. Όσα έγιναν μετά το γκολ του Χάρα καταστρέφουν την ποδοσφαιροκουβέντα και το ποδόσφαιρο.

Ο Τραϊανός Δέλλας παρουσίασε μια ομάδα με εξελίξιμα ελληνόπουλα, που έπαιξε στα ίσια τον Ολυμπιακό και έχασε την πρόκριση στις λεπτομέρειες. Δυνατή ομάδα, με πολλές δυνάμεις, καλή κυκλοφορία της μπάλας και μεγάλες προοπτικές. Ο Δέλλας, που πέρσι αμφισβητήθηκε ζωηρά και από μέσα, φέτος κερδίζει το στοίχημα για την δημιουργία μιας ομάδας με μέλλον.

Δεν έχει νόημα να υποθέτουμε τι ακριβώς θα καταφέρει η ΑΕΚ στην Σούπερ Λίγκα. Ας αρκεστούμε σ’ αυτά που ξέρουμε και είναι πολύ κολακευτικά για την ομάδα και την δουλειά του προπονητή.

Ο Τραϊανός Δέλλας έχει την φρόνηση να μην ανακατευτεί με τα πίτουρα των παθογενειών του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Μένει προσηλωμένος στην ομάδα και τη δουλειά του. Φαίνεται πως είναι ο πρώτος από την χρυσή γενιά του 2004 που μπορεί να πάει μακριά τη βαλίτσα ως προπονητής…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x