Europa League

Είναι τρελοί αυτοί οι… Τριπολιτσιώτες! (pic)

Το ευρωπαϊκό του όνειρο θα ζήσει την Πέμπτη (18/9) ο Αστέρας Τρίπολης, μαζί με αυτόν και οι πιστοί φίλοι του. Μετά από ταξίδι 1250 χιλιομέτρων, οι… σκληροπυρηνικοί Αρκάδες, έφτασαν Κωνσταντινούπολη!

Ένα σοφό ελληνικό ρητό λέει πως η τρέλα πάει στα βουνά. Πλέον, η φράση αυτή μπορεί να παραποιηθεί σε: «Η τρέλα πάει… στην Κωνσταντινούπολη»!

Σε ρυθμούς Europa League κινούνται για τα καλά στον Αστέρα Τρίπολης, καθώς θα είναι η πρώτη φορά που οι Αρκάδες θα συμμετάσχουν στους ομίλους οποιασδήποτε ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Αρχής γενομένης από τον αγώνα με τη Μπεσίκτας (Πέμπτη 18/9).

Αναμφίβολα, την «παρθενική» εμφάνιση της αρμάδας του Στάικου Βεργέτη θα στηρίξει ολόκληρη η Πελοπόννησος -και όχι μόνο- αλλά και κάποιοι άλλοι που θα είναι κυριολεκτικά στο πλευρό της…

Ο λόγος για τους… σκληροπυρηνικούς φιλάθλους του Αστέρα Τρίπολης, οι οποίοι έκαναν το ταξίδι των 1250 χιλιομέτρων με προορισμό την Κωνσταντινούπολη, έτσι ώστε να εμψυχώσουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα.

Σίγουρα η εποχή που ζούμε είναι δύσκολη, όμως οι συγκεκριμένοι Τριπολιτσιώτες δείχνουν περίτρανα πως μια στιγμή μπορεί να αποδειχθεί ανεκτίμητη.

inner

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x