Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Είσαι πάντα μόλις ένα ματς μακριά από την απόλυση!

Επέμενα πως ακόμα και ο Μουρίνιο αν αναλάμβανε μετά τον Φέργκιουσον το 2013 θα είχε αποτύχει υπό το βάρος των προσδοκιών και της τεράστιας σκιάς που άφηνε αποχωρώντας ο Σκωτσέζος.

Μπορεί να είναι ως σενάριο απίθανο αλλά πραγματικά ακόμα και να συζητιέται η πιθανότητα να μην βγάλει τη σεζόν στον πάγκο της Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο δείχνει την παράνοια που επικρατεί στο αγγλικό ποδόσφαιρο εδώ και μία δεκαετία. Το σκεπτικό του ότι είσαι τόσο καλός όσο το τελευταίο αποτέλεσμα σου, δεν βιώνει πουθενά αλλού παρά στον κόσμο των προπονητών, τόσο έντονα τη δικαίωση του!

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Σήμερα λοιπόν παίζουν η Γιουνάιτεντ με τη Σίτι σε ένα ματς Λιγκ Κ;απ που άλλοτε δεν θα αποτελούσε ιδαίτερο γεγονός. Ισως και φέτος ακόμα, αν η κατάσταση ήταν η ίδια που επικρατούσε στις δύο ομάδες ένα μήνα πριν όταν ζευγαρώθηκαν στην κλήρωση. Από τότε όμως η Σίτι που έως εκείνο το βράδυ μετρούσε μόνο σερί νίκες, έχει σε έξι ματς μόνο μία επιτυχία και η Γιουνάιτεντ βιώνει μία μίνι κρίση έξι πόντους μακριά από την κορυφή και με το πρόσφατο 4-0 από τη Τσέλσι να μην μπορεί εύκολα να χωνευτεί από τους οπαδούς της.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x