Γιώργος Ζαχαριάδης

Είσαι προπονητής κύριε Τούντορ;

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.grγια τον αδικημένο Ιγκόρ Τούντορ που αν θέλει να μείνει στο πόστο του, θα πρέπει να αποδείξει ότι το δικαιούται.

Του Γιώργου Ζαχαριάδη
zahariadis@hotmail.com


Η υπομονή είναι ένα χρονικό διάστημα, που για κάθε επόμενο προπονητή, συρρικνώνεται.

Δεν υπάρχει υπομονή για τον Τούντορ κι όσο τα αποτελέσματα, και κυρίως η εικόνα της ομάδας είναι προβληματική, είναι αλήθεια ότι νοιώθει μεγαλύτερη πίεση. Ίσως μάλιστα να έχει ξεχάσει πότε έχει βρεθεί σε αυτή τη θέση, ίσως ως ποδοσφαιριστής και είναι βέβαιο ότι δεν έχει δείξει ούτε την ψυχραιμία, ούτε και τη σοφία για να τη διαχειριστεί. Αν το είχε καταφέρει, τότε σίγουρα δεν θα συζητούσαμε σήμερα για τον ΠΑΟΚ της… υπομονής. Θα είχε φτάσει σε αξιοπρεπή επίπεδα απόδοσης και συγκομιδής βαθμών, οπότε θα βρισκόταν σε… αναγνωρίσιμη πορεία.

Ο Τούντορ λοιπόν, ξεκινά από αφετηρία που δεν του αφήνει μεγάλα χρονικά περιθώρια για να δείξει τελικά αν αξίζει ή αποτελεί μια ακόμη λανθασμένη επιλογή.

Είναι επίσης ότι ξοδεύτηκαν αρκετά χρήματα το περασμένο καλοκαίρι και δεν υπάρχει αντιστοιχία με την βαθμολογική κατάταξη. Είναι δυσάρεστο αυτό που συμβαίνει με ομάδες σαν τον Πανθρακικό και τον Παναιτωλικό, είναι πιο δυσάρεστο που δεν υπάρχει καλή αμυντική λειτουργία ή λείπει ένας ποδοσφαιριστής που θα λύσει προβλήματα στη δημιουργία.

Οι δικαιολογίες για τους τραυματισμούς δεν είναι σοβαρές. Παντού υπάρχουν τραυματίες ποδοσφαιριστές…

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ βρίσκεται μπροστά στην πρώτη μεγάλη πρόκληση της σύντομης καριέρας του:

Έχει φτάσει στο κατώτερο σημείο που θα μπορούσε να οδηγήσει στο ξεκίνημά του τον ΠΑΟΚ και είναι καιρός να αποδείξει ότι καλώς τον στηρίζουν οι άνθρωποι που τον έφεραν στη Θεσσαλονίκη. Ή ότι έχουν άδικο αν τον σιχτιρίζουν και το χρεώνουν όλα τα στραβά.

Τώρα θα αποδείξει ότι ελέγχει την κατάσταση και θα κάνει το αυτονόητο, το να οδηγήσει την ομάδα στις πρώτες θέσεις μέσα από θετικά αποτελέσματα και εμφανίσεις που κρίνονται επαρκείς για να εξελίξουν το περιβόητο πλάνο της τριετίας.

Αυτό θα πρέπει να ζητούν όλοι από τον Τούντορ και όχι κάτι περισσότερο. Μέχρι τώρα δεν το έχει προσφέρει, έχει μείνει πίσω, αλλά, δεν έχει χαθεί η παρτίδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x