Stoiximan Super League

«Είχαμε ευκαιρίες. Πρέπει να αναλύσουμε τα λάθη μας»

Ο Μάνουελ Ρόκα θεωρεί ότι ο Πανθρακικός θα μπορούσε να πάρει την ισοπαλία στο ματς με τον Πανιώνιο και έδειξε προβληματισμένος από τα λάθη της ομάδας του.

Θετικά και αρνητικά κράτησε ο προπονητής του Πανθρακικού, Μάνουελ Ρόκα, από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, όπου οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν 2-1 για την 21η αγωνιστική της Super League. O 39χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου στις ευκαιρίες των φιλοξενούμενων, αλλά τόνισε πως πρέπει να αναλυθούν τα λάθη που έγιναν από την ομάδα του και έδωσε συγχαρητήρια στον αντίπαλο.

«Ο στόχος μας ήταν να νικήσουμε το παιχνίδι ή να πάρουμε την ισοπαλία. Βέβαια όταν τρως στο πρώτο λεπτό γκολ μετά είναι μεγάλο βάρος. Είχαμε ευκαιρίες, όπως το δοκάρι του Ιγκόρ. Φάγαμε το δεύτερο γκολ από κομπίνα και μετά ήταν ακόμα πιο δύσκολο. Κάναμε το 2-1, ανεβάσαμε παίκτες, όμως δυστυχώς παίξαμε μόνο 20 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, με τις καθυστερήσεις. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε. Πρέπει να αναλύσουμε τα λάθη που κάναμε. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο και νομίζω ότι έως το τέλος θα γίνει μάχη για την παραμονή», σχολίασε για το ματς.

Στη συνέχεια ερωτήθηκε για το αν υπάρχει περίπτωση να γίνει άλλη προσθήκη και απάντησε: «Τελείωσαν οι μεταγραφές και αυτοί οι παίκτες που έχουμε στο ρόστερ με αυτούς θα παλέψουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x