Ελλάδα

Είχε φύγει από καιρό ο Φύσσας…

Φευγάτος από την Εθνική Ελλάδας πριν καν παίξει στο Μουντιάλ της Βραζιλίας αισθανόταν ο Τάκης Φύσσας, σύμφωνα με τις λεπτομέρειες που αποκαλύπτει σήμερα η SportDay για το «διαζύγιό» του με την ΕΠΟ.

Δεν περίμενε ο Τάκης Φύσσας το πρόσφατο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ για να μάθει πως αποχωρεί από την Εθνική Ελλάδας.

Ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής της «γαλανόλευκης» είχε… μυριστεί την αποχώρησή του εδώ και αρκετό καιρό, περιμένοντας απλώς την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

Όπως γράφει η SportDay, το «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές είχε βγει πριν ταξιδέψει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στη Βραζιλία, αφού η απόσταση στις απόψεις του Φύσσα με τον Γιώργο Σαρρή ήταν εμφανής.

Μάλιστα, ανάμεσά τους μπήκαν και κάποιοι τρίτοι, οι οποίοι είχαν ασκήσει δριμεία κριτική σε αρκετούς μέσα στα αποδυτήρια της Εθνικής. Αν και ήξερε ότι αποχωρεί, ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 δεν ήθελε να δημιουργήσει πρόβλημα στις τάξεις της ομάδας και έτσι πήγε μαζί με την αποστολή στη Λατινική Αμερική.

Η πρώτη διαφωνία του Φύσσα με τον κ. Σαρρή ήταν στο θέμα του προπονητή, αφού υπήρχαν αντιδράσεις στα αποδυτήρια και αυτό το μετέφερε στον πρόεδρο της ΕΠΟ.

Ωστόσο, η απόφαση να μην συνεχιστεί η συνεργασία με τον μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντή της Εθνικής μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα, αφού εκείνος κατάφερε να καθυστερήσει την αποχώρηση του Καραγκούνη από την «γαλανόλευκη» ή έβγαινε μπροστά σε μικροπαρεξηγήσεις που υπήρχαν κατά τη διάρκεια προπονήσεων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x