Στίβος

«Έκλεισε» θέση για Γλασκώβη ο Καραλής, φετινό ρεκόρ για Δουβαλίδη

Ραντεβού με τους υπόλοιπους επικοντιστές στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης «έκλεισε» το Σάββατο ο Εμμανουήλ Καραλής.

Ο νεαρός πρωταθλητής ξεπέρασε τα 5.75 στο αγώνισμα στο μίτινγκ του Μοντεβίλ και «έπιασε» το όριο για τη σκοτσέζικη πόλη, ενώ σημείωσε νέο ρεκόρ Κ23, αφήνοντας στην ιστορία των Κώστα Φιλιππίδη και Κώστα Πατσουκάκη.

Ο Καραλής ξεκίνησε τον αγώνα του στα 5,40, ύψος που ξεπέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια και συνέχισε με τον ίδιο τρόπο στο 5,65. Στη συνέχεια, ο άλτης του Ανδρέα Τσώνη ξεπέρασε με τη δεύτερη τα 5,75 κι έπειτα δοκίμασε στο 5,86, αλλά απέτυχε και στις τρεις προσπάθειες που επιχείρησε στο συγκεκριμένο ύψος.

Έτσι, ο Καραλής πέτυχε την τρίτη καλύτερη επίδοση της καριέρας του, πίσω από το 5,80 στο Μπέρμιγχαμ και το 5,78 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Όσον αφορά τον Κώστα Δουβαλίδη, κάλυψε τα 60 μέτρα με εμπόδια σε 7.79 στον προκριματικό και στη συνέχεια πέτυχε 7.73 στον τελικό, σημείωσε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση και πήρε την τέταρτη θέση στον αγώνα.


inner

Σε καλή κατάσταση έδειξε και η Ραφαέλα Σπανουδάκη. Η νεαρή σπρίντερ πέτυχε 7.39 στον τελικό των 60 μέτρων και κατέλαβε την τρίτη θέση.

Στο επί κοντώ αγωνίστηκε και ο Πέτρος Χατζίου, ο οποίος ξεπέρασε τα 5,10.

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς έτρεξε 6.77 στον προκριματικό των 60 μέτρων και αργότερα πέτυχε 6.73 στον τελικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x