Μαχητικά Αθλήματα

Έκλεισε την πόρτα στο UFC ο Μπροκ Λέσναρ

Ο Μπροκ Λέσναρ δεν ενέδωσε στο πρέσινγκ του UFC και ανανεώνοντας το συμβόλαιό του με το WWE έκλεισε την πόρτα στην κορυφαία MMA διοργάνωση.

Έκλεισε οριστικά η πόρτα των μεικτών πολεμικών τεχνών για τον Μπροκ Λέσναρ. Ο άλλοτε πρωταθλητής του UFC προτίμησε τον κόσμο του θεάματος υπογράφοντας νέο πολυετές συμβόλαιο με το WWE.

«Τους τελευταίους δύο μήνες προετοιμαζόμουν για την επιστροφή μου στο οκτάγωνο. Ένιωθα να βρίσκομαι σε εξαιρετική κατάσταση σωματικά, όμως ψυχολογικά δεν ήμουν καθόλου σίγουρος… To συζήτησα με πάρα πολύ κόσμο και πέρασα πολλά βράδια χωρίς να κοιμηθώ. Επίσημα πια κλείνω την πόρτα στις MMA. Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση», εξήγησε ο Αμερικανός, ο οποίος το 2011 αποχώρησε από το UFC.

«Όσο μεγαλώνεις γίνεσαι και σοφότερος. Δεν ήθελα να γίνω εκείνος ο τύπος που αποσύρθηκε και επέστρεψε. Τι παραπάνω είχα να κερδίσω; Ήμουν πρωταθλητής κόσμου και λόγω ατυχιών η καριέρα μου σταμάτησε γρήγορα. Ήταν ένα μήνυμα ότι έπρεπε να προχωρήσω.

Πέρασαν πολλά πράγματα από το μυαλό μου για να καταλήξω ότι γεννήθηκα για να διασκεδάζω τον κόσμο είναι κάτι που το απολαμβάνω. Μου έγινε μια πρόταση που δεν μπορούσα να την αρνηθώ και πραγματικά είμαι χαρούμενος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο με το WWE», κατέληξε ο 37χρονος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x