Γενικά

Έξαλλος λόγω… Athens Erotica στο ΟΑΚΑ ο Βασιλειάδης!

Σοκαρισμένος από την είδηση πως ο πρόεδρος του ΟΑΚΑ προτίθεται να παραχωρήσει το ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ για τη διεξαγωγή του Erotica Art Festival είναι ο Γιώργος Βασιλειάδης.

«Βράζει» ο Γιώργος Βασιλειάδης με την πρόθεση του προέδρου του ΟΑΚΑ να διεξαχθεί στο ποδηλατοδρόμιο του γηπέδου το φετινό Erotic Art Festival!

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βασίλης Βέργης, ο υφυπουργός αθλητισμού ενημερώθηκε για το σχετικό θέμα και είναι σοκαρισμένος με το ότι σε μία κρίσιμη καμπή του ελληνικού αθλητισμού -όπου υπάρχουν πολλές ανοιχτές δικαστικές υποθέσεις- οι άνθρωποι του μεγαλύτερου σταδίου της χώρας δείχνουν ενδιαφέρον για πιο... πικάντικα ζητήματα.

Ο κ. Βασιλειάδης εξέφρασε την έντονη αντίθεσή του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ πιθανό να ζητήσει την παραίτηση του προέδρου του ΟΑΚΑ, κ. Ευάγγελου Πηλιχού, εφόσον ο τελευταίος κάνει πράξη την πρόθεσή του για τη διεξαγωγή του ερωτικού show στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου.

Παρόλα αυτά, οι διοργανωτές έχουν ήδη ανακοινώσει τις λεπτομέρειες για το event στις 26-29 Μαΐου στο ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ: «Το EROTIC ART FESTIVAL 2017 επιστρέφει ακόμη πιο ανανεωμένο σε νέα τοποθεσία. Το Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών – Ποδηλατοδρόμιο ανοίγει για πρώτη φορά τις πύλες του στην Νο1 έκθεση με θέμα τη σεξουαλική διάθεση και το lifestyle των κατοίκων της πόλης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x