Επικαιρότητα

Εκτέλεση γιατρού στη Σητεία: Ανακρίνουν ύποπτο βουλγαρικής καταγωγής

Του έριξαν χαριστική βολή όταν προσπάθησε να βγει από το αυτοκίνητό του - Ήταν πατέρας ενός τρίχρονου παιδιού - Ο 62χρονος ήταν παντρεμένος με νεότερη γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής

Στο οικογενεακό και φιλικό περιβάλλον του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη και της Βουλγαρικής καταγωγής γυναίκας του αναζητά η αστυνομία τον δράστη ή τους δράστες της στυγερής δολοφονίας του γιατρού από τη Σητεία το πρωί του Σαββατου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία που ερευνά την υπόθεση έχει ήδη ξεκινήσει τις προσαγωγές υπόπτων ενώ εξετάζει και τις μαρτυρίες ατόμων που είδαν τον γιατρό νεκρό στο δρόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένα άτομο βουλγαρικής καταγωγής το οποίο ανακρίνεται για τη στυγερή δολοφονία του 62χρονου καρδιολόγου. Το άτομο αυτό φέρεται να γνωρίζει καλά τη σύζυγο του καρδιολόγου και για το λόγο αυτό οι αστυνομικοί εκτιμούν πως πολύ γρήγορα θα φτάσουν στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη (ή των δραστών) της στυγερής δολοφονίας του Χριστόδουλου Καλαντζάκη προσανατολίζοντα στο οικογενειακό, φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον του καρδιολόγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία που ερευνά την υπόθεση έχει ήδη ξεκινήσει τις προσαγωγές υπόπτων.

inner

Οι αρχές έχουν αποκλείσει μέχρι στιγμής το ενδεχόμενο της ληστείας ενώ εκτιμούν ότι ο δράστης ή οι δράστες είχαν στήσει ενέδρα στον καρδιολόγο αφού ήξεραν πως κάθε Σαββατοκύριακο πήγαινε στο Μακρύ Γυαλό για να εξετάσει ασθενείς του και θα περνούσε από το συγκεκριμένο σημείο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γιατρός πυροβολήθηκε με κυνηγετικό όπλο μέσα στο αυτοκίνητό του ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να βγει από το όχημα και δέχθηκε τις χαριστικές βολές που τον σκότωσαν.

inner

Πατέρας ενός τρίχρονου παιδιού είχε παντρευτεί για δεύτερη φορά με μια νεαρή γυναίκα από τη Βουλγαρία η οποία ζούσε μαζί του στη Σητεία. Κάτοικοι της περιοχής μιλώντας στο protothema.gr αναφέρουν ότι ήταν ένας φιλήσυχος άνθρωπος και αρκετά καλός στη δουλειά του ενώ το μοναδικό που είχαν παρατηρήσει ήταν πως δεν είχε και πολύ καλές σχέσεις με τον αδελφό της γυναίκας του.

Συγκλονισμένος δήλωσε ο Δήμαρχος Σητείας Θοδωρής Πατεράκης ο οποίος ήταν συμμαθητής με τον άτυχο γιατρό.

«Ήταν ένας λαμπρός επιστήμονας και ένας φιλήσυχος άνθρωπος. Δε μπορώ να φανταστώ ποιος ήθελε να του κάνει κακό. Τον πυροβόλησαν μέσα στο αμάξι και όταν προσπάθησε να βγει τον ξαναπυροβόλησαν... Πέθανε στο δρόμο. Εκείνη την ώρα περνούσε το απορριμματοφόρο του δήμου και είδε δύο ανθρώπους να κοιτάζουν το πτώμα, προφανώς ήταν οι κυνηγοί της περιοχής και ο οδηγός του απορριματοφόρου ειδοποίησε την αστυνομία. Ο Χριστόδουλος ήταν πολύ καλός φίλος και μάλιστα πατέρας ενός τρίχρονου παιδιού, δεν είχε ενοχλήσει ποτέ κανέναν και η γυναίκα του είχε ιατρικές γνώσεις και τον βοηθούσε στο ιατρείο του», λέει στο protothema.gr ο κ. Θοδωρής Πατεράκης.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x