Κολύμβηση

Έκτες στο τεχνικό ντουέτο οι Παπάζογλου, Πλατανιώτη, τέταρτο το μικτό ντουέτο στο τεχνικό

Ολοκληρώθηκαν οι προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών στο σημερινό πρόγραμμα συγχρονισμένης κολύμβησης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υγρού στίβου.

Την έκτη θέση στον τελικό του τεχνικό ντουέτο στη συγχρονισμένη κολύμβηση, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου της Γλασκώβης κατέκτησαν οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου.

Οι δύο πρωταθλήτριες συγκέντρωσαν 85.8943 βαθμούς, με ένα λάθος στο τέλος του προγράμματος να τους στερεί την άνοδο τουλάχιστον κατά μία θέση.

Το χρυσό μετάλλιο πήραν οι Ρωσίδες Κολεσνιτσένκο και Σουμπότινα (95,1035), το ασημένιο οι Ουκρανές Σαβτσούκ και Γιάκνο (92,6188) και το χάλκινο οι Ιταλίδες Τσερούτι και Φέρρο (89,7519).

Στον τελικό του τεχνικού μικρού ντουέτου, οι Νικολέττα Παπαγεωργίου και Βασίλης Γκορτσιλάς πήραν την τέταρτη θέση με 72,7838 β.

Το χρυσό μετάλλιο πήρε η Ρωσία (89,5853), το ασημένιο η Ιταλία (88,6973) και το χάλκινο η Ισπανία (82,3217).

Στο σαββατιάτικο πρόγραμμα των αγώνων, το δίδυμο Παπάζογλου και Πλατανιώτη θα αγωνιστούν στον προκριματικό του Ελεύθερου προγράμματος του Ντουέτου, ενώ το απόγευμα το ελληνικό σύνολο θα συμμετάσχει στον τελικό του ελεύθερου προγράμματος στο ομαδικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x