sport-fm.gr ΘΕΜΑ

«Εκτοξεύει» σε όλα τα επίπεδα τη Γιουβέντους ο Κριστιάνο (pics-vids)

Απίστευτα νούμερα από τη μεταγραφή του Πορτογάλου σούπερ σταρ στην ομάδα του Τορίνου.

Μοναδικές στιγμές ζει η Ιταλία, το Τορίνο συγκεκριμένα, με τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους.

inner

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα από τους «μπιανκονέρι», οι οποίοι έδωσαν 118 εκατ. ευρώ στη Ρεάλ Μαδρίτης και 30 εκατ. ευρώ ετησίως στον παίκτη μέχρι το 2022.

inner

inner

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η φήμη πως η «Γηραιά Κυρία» ενδιαφέρεται για τον διεθνή μεσοεπιθετικό, αυξήθηκε κατακόρυφα η χρηματιστηριακή αξία του ιταλικού συλλόγου πάνω από 80 εκατ. ευρώ!

Με την ανακοίνωση των δύο ομάδων πως προχωράει η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους, περίπου 1,5 εκατ. χρήστες στα social media της Ρεάλ έκαναν… unlike στις σελίδες της και… μετακόμισαν σε εκείνες των πρωταθλητών Ιταλίας.

inner

Όταν έφτασε στην τελική ευθεία η μεταγραφή και κυκλοφόρησαν οι πρώτες επίσημες φανέλες της «Γιούβε», πωλήθηκαν πάνω από 520.000 μπλούζες, με περισσότερα από 55 εκατ. ευρώ να μπαίνουν «ζεστά» στα ταμεία του συλλόγου και να γίνεται μέσα σε 24ώρες η μισή… απόσβεση της συγκεκριμένης μεταγραφής!

inner

inner

Όποιος μπει στα social media της ομάδας μπορεί να διαπιστώσει πως υπάρχει τεράστια άνοδος στα «like» στις αναρτήσεις που αφορούν μόνο τον Πορτογάλο, αφού η Γιουβέντους «μετρούσε» 300 με 500 χιλιάδες like στις αναρτήσεις της και οι αναρτήσεις που αφορούν τον Κριστιάνο Ρονάλντο ξεπερνούν τα 1,5 εκατ. αντιδράσεις και κάποιες έχουν φτάσει τα 3 έως 5 εκατ. like!

inner

Και όλα αυτά αποδεικνύουν πως η μεταγραφή του Πορτογάλου είναι ένα πρότζεκτ που θα λειτουργήσει σε όλα τα επίπεδα για την ομάδα: αγωνιστικά και σε επίπεδο μάρκετινγκ, κάτι που είχε χρόνια να συμβεί στη «Γηραιά Κυρία».

inner

He's here ?? He's Bianconero ?? He's @Cristiano ?????? #CR7JUVE

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Juventus Football Club (@juventus) στις



Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x