TV

Εκτός Survivor ο Γιάννης Τσίλης - Πανηγυρισμοί από Αγόρου

Στο «κόκκινο» ο ανταγωνισμός, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

Το πρώτο Συμβούλιο σε ατομικό επίπεδο θα έρθει για να επιβεβαιώσει κάτι που λέμε εδώ και καιρό. Πως δεν πρέπει να υποτιμούμε τη γυναικεία δύναμη στο φετινό «Survivor». Δαλάκα και Μελίνα απέδειξαν πως οι επιδόσεις τους δεν είναι τυχαίες και πως φυσικά είναι όχι μόνο πεισματάρες αλλά και αποφασισμένες να διεκδικήσουν το τρόπαιο στην τελική φάση του ριάλιτι σε δύο εβδομάδες από σήμερα ακριβώς. Οι άνδρες λοιπόν εφαρμόζοντας την δική τους τακτική και στρατηγική προσπαθούν πλέον να αλληλοφαγωθούν. Γι αυτό και πρότειναν τον Τσίλη για αποχώρηση. Όπως θα πει και η Δαλάκα το λογικό θα ήταν να προταθεί από τον Ηλία η Βιργινία, η οποία είναι και η πιο αδύναμη αγωνιστικά. Όμως το σκεπτικό είναι να μπορέσουν να αποδυναμωθούν οι αντίπαλοι έτσι ώστε να μειωθεί ο ανταγωνισμός. Επίσης είναι φανερό ότι οι ομάδες συνεννοούνται κανονικότατα για το ποιον θα ψηφίσουν και ποιον θα βάλουν στόχο. Οι μεν λοιπόν στόχευσαν Αγόρου, οι δε Τσίλη. Εξ ου και βγήκαν υποψήφιοι αμφότεροι. Η μόνη που σίγουρα θα ψήφιζε πάντως τον Νικόλα ακόμη κι αν η ομάδα αποφάσιζε να ψηφίσει κάποιον άλλο είναι η Μελίνα η οποία θα μιλήσει με σκληρά λόγια για τον συμπαίκτη της «Εγώ στην κάλπη ψήφισα το Νικόλα γιατί θεωρώ ότι εκτός του ότι είναι το πιο απόμακρο άτομο για μένα, δεν έχουμε μιλήσει σχεδόν ποτέ από την αρχή του παιχνιδιού, κράταγε μια στάση πάρα πολύ αμυντική και εχθρική προς το άτομο μου. Συνέχεια κάνει επιθέσεις. Κάποτε μίλαγε με άσχημο τρόπο, κάποτε φερόταν σε όλους με άσχημο τρόπο. Τότε που ήμασταν στις πείνες τις πολλές. Έχει πάρα πολύ εγωισμό και ξέρει μέσα του ότι μπορεί να μην είναι σε κάποια λίστα πρώτος, αλλά θα έκανε τα πάντα για να φτάσει μέχρι εκεί. Ζηλεύει πάρα πολύ και νομίζω ότι ο εγωισμός του ο απεριόριστος, δεν τον βοηθάει πολλές φορές σε πάρα πολλά πράγματα», θα πει και θα καταλάβουμε πολλά.







Αγώνισμα επάθλου επικοινωνίας
Βιντεοκλήση με οικογένεια είναι το έπαθλο για τους νικητές του αγωνίσματος και ο καθένας ελπίζει πως αυτός θα είναι ο νικητής που θα μπορέσει να μιλήσει με κάποιον δικό του. Ολοι είναι πιεσμένοι εκτός από την Κατερίνα Δαλάκα η οποία έχει πάρει το εισιτήριο. Οι Μαχητές λόγω τραυματισμών δεν αγωνίζονται. Ετσι λοιπόν, Ηλίας, Αγόρου και Πάνος θα μείνουν εκτός και η μάχη θα δοθεί μεταξύ των μελών της ομάδας των Διασήμων.

Οι τρεις γυναίκες, Μελίνα – Δαλάκα και Βιργινία, θα κάνουν πάλι τους συνδυασμούς τους και οι δύο άνδρες Χάρης και Τσίλης θα μονομαχήσουν μέχρι να αναδειχθεί ο ένας. Νικητές θα είναι ένα αγόρι και ένα κορίτσι και θα πάρουν φακόρυζο. Γεύμα ή δείπνο δεν έχει αυτή τη φορά.

Το αγώνισμα δεν είχε κάτι το εντυπωσιακά διαφορετικό, εκτός από τον στόχο ο οποίος θυμίζει έντονα paintball. Οι Μαχητές αλλά κι εμείς που παρακολουθούμε στοιχηματίζουμε υπέρ Μελίνας η οποία πραγματικά είναι εξαιρετική στο συγκεκριμένο αγώνισμα και με διαφορά από τις συμπαίκτριές της. Οι άνδρες είναι σχεδόν ισοδύναμοι, δεν έχουν και μεγάλες διαφορές. Ο Χάρης θα αναδειχθεί νικητής από τους άνδρες ενώ για μία ακόμη φορά η Κατερίνα και η Μελίνα θα χρειαστεί να δώσουν πολλές μάχες μέχρι να αναδειχθεί η νικήτρια. Οι συγκεκριμένες πάντως δείχνουν πολύ πιο σκληρές κι από τους άνδρες. Ειδικά τώρα που δεν αγωνίζονται Αγόρου και Ηλίας.

Η Βιργινία εντωμεταξύ για μία ακόμη φορά βγήκε πρώτη εκτός παιχνιδιού αλλά το καταδιασκεδάζει. Ηταν τόσο άστοχη που οι παίκτες την τρολάρουν λέγοντας πως έφαγαν αυτοί τις σφαίρες της με αποτέλεσμα να αποκαμωθούν.

Η Μελίνα θα είναι η νικήτρια τελικά. Μαζί με τον Χάρη, τον Τσίλη, την Κατερίνα και τη Δαλάκα θα είναι αυτοί οι οποίοι θα επικοινωνήσουν με τους δικούς τους. Στον απολογισμό η Βιργινία θα δεχτεί τα πειράγματα όλων λόγω της αστοχίας της όμως δεν «μασάει» και παραμένει χαμογελαστή και άνετη.
Στη συνέχεια η ομάδα των Διασήμων θα επικοινωνήσει με μπαμπάδες και μαμάδες μέσω βιντεοκλήσης. Ολοι πλην Βιργινίας.



Αγώνισμα με έπαθλο χοτ ντογκ

Με τον νικητή να απολαμβάνει χοτ ντογκ και πατάτες τηγανητές οι παίκτες των δύο ομάδων πέφτουν στην μάχη η οποία ευτυχώς δεν έχει ζωές να ροκανίζονται αργά και βασανιστικά αλλά είναι μία κι έξω. Ο αγώνας ξεκινά με έκπληξη καθώς η Βιργινία πετάει εκτός αγώνα τον Τσίλη. Η Δαλάκα βγάζει νοκ άουτ τον Χάρη. Σαρώνουν τα κορίτσια για μία ακόμη φορά. Και η Μελίνα θα νικήσει και συγκεκριμένα θα εκτοπίσει τον Πάνο. Τα αγόρια τρώνε τη σκόνη των κοριτσιών. «Είμαι ‘γω γυναίκα φίνα ντερμπεντέρισσα, και τους άνδρες σαν τα ζάρια τους μπεγλέρισα», dedicated στα αγόρια των Δομινικανών Ακτών που είδαν τα μπικίνι να τους σαρώνουν.

Η ημιτελική μονομαχία φέρνει αντιμέτωπους τη Μελίνα με τον Ηλία. Ειρωνεία… Μάχονται στα ίσια αλλά κατά βάθος η Μέλινα, που νιώθει προδομένη από την φιλική σχέση που δεν ευδοκίμησε, θέλει τη νίκη πολύ περισσότερο. Σήμερα είναι η μέρα της Μελίνας όμως και θα νικήσει η Κύπρια.

Ο τελικός του σημερινού αγωνίσματος θα διεξαχθεί μεταξύ Μελίνας και Κατερίνας. Κι επειδή όλα δείχνουν πως η Μελίνα βρίσκεται σε φόρμα θα νικήσει και πάλι. Κι επειδή δεν θέλει να τρώει μόνη της η παραγωγή της κάνει το χατήρι και την αφήνει να επιλέξει και παρέα για να απολαύσει το χοτ ντογκ και τις πατάτες. Θα επιλέξει τη Δαλάκα. Είναι large οι Ατζουνοπαραγωγοί, το είπαμε και το ξαναλέμε.

Το ενσταντανέ στο τέλος με τις δύο κοπέλες να ποζάρουν με λεζάντα οι Survivors 2018 κάπως σαν προφητικό δείχνει πάντως…

Η ώρα του Συμβουλίου για αποχώρηση

Ο Τανιμανίδαρος υποδέχεται τους παίκτες των δύο ομάδων προκειμένου να συζητήσουν και να ανακοινώσει το όνομα του παίκτη που αποχωρεί. Η Μελίνα θα συνεχίσει να επιτίθεται λεκτικά στο Νικόλα, κατηγορώντας τον για απρέπειες και κακή συμπεριφορά απέναντί της. Ο Νικόλας θα απαντήσει και θα αρνηθεί τις κατηγορίες και ειδικά το σημείο στο οποίο η Μελίνα αναφέρεται σε προσβλητική συμπεριφορά απέναντι στην οικογένειά της. Πιστός στο τρίπτυχο «Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια» υποστήριξε πως ουδέποτε θα έθιγε οικογένεια και συγγενείς ανθρώπων. Η αντιπαράθεση θα συνεχιστεί και θα ακουστούν βαριές κουβέντες. Η κόντρα τους είχε ξεκινήσει από τα πρώτα επεισόδια τότε που στην παραλία των Μαχητών γίνονταν μαλλιοκούβαρα ο Ηλίας, η Μελίνα, ο Νικόλας και ο Θοδωρής. Για μια καρύδα, για τις δουλειές, για ψύλλου πήδημα. Ολο αυτό ξαφνικά ξαναζωντανεύει. Δεν υπάρχει επικοινωνία, δεν υπάρχει περίπτωση να τα βρούνε, πιο πιθανό είναι να μαλλιοτραβηχτούν. Φάγαμε πάλι μισή ώρα με τα είπες, είπα, δεν είπες, γιατί το είπες… Ο Ηλίας θα πάρει το μέρος του Νικόλα, ο Τσίλης της Μελίνας κι εμείς του Ντάνου. Πού πέρυσι τέτοιον καιρό απογείωνε το τηλεοπτικό σύμπαν και φέτος ερμηνεύει ρόλους στα «Τατουάζ», τηλεθεατάρες.



Η ώρα της ανακοίνωσης του παίκτη που αποχωρεί έφτασε και αυτός θα είναι ο Γιάννης Τσίλης. Ενας εξαιρετικός χαρακτήρας, ένα ευγενικό πλάσμα, ένα καλόψυχο παιδί κι ένας τίμιος αθλητής. Πολύ κρίμα που αποχωρεί. Και πολύ λυπηρό που ο Αγόρου δεν κρατιέται και πανηγυρίζει την ώρα που αποχωρεί κάποιος άλλος. Ο Τσίλης αποχωρεί με το κεφάλι ψηλά από ένα παιχνίδι που φέτος ακόμη και στις αποχωρήσεις κάποιες φορές ξαφνιάζει δυσάρεστα. Η Βιργινία θα ξεσπάσει σε κλάματα και όλη η ομάδα του θα τον σφιχταγκαλιάσει για να τον αποχαιρετήσει… Γεια σου, Τσίλαρε.



Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x