Τένις

Εκτός US Open η Λι, «παίζεται» του Ναδάλ

Τη συμμετοχή της απ’ το προσεχές US Open απέσυρε το νούμερο δύο στον κόσμο Να Λι, ενώ στον… αέρα είναι και η συμμετοχή του Ράφα Ναδάλ. Στο κυρίως ταμπλό θα είναι ο Παγδατής.

Με ηχηρές απουσίες ξεκίνησαν τα… προεόρτια για το τελευταίο Grand Slam της σεζόν, το US Open (25/8). Λόγω τραυματισμού, η Να Λι, νούμερο δύο στον κόσμο ανακοίνωσε την απόσυρσή της απ’ το τελευταίο μεγάλο τουρνουά της χρονιάς (όπως και απ’ τα δύο προσεχή Masters σε Μόντρεαλ και Σινσινάτι).

Και τα άσχημα για τους φίλους τους τένις δεν σταματούν εκεί, καθώς υπάρχει σοβαρός προβληματισμός και για την κατάσταση του Ραφαέλ Ναδάλ. Ο Ισπανός δεν θα αγωνιστεί δεδομένα σε Τορόντο και Σινσινάτι, στα δύο 1000άρια τουρνουά και ελπίζει να τα καταφέρει στο αμερικανικό major.

Έστειλε και το μήνυμά του: «Είμαι απογοητευμένος που δεν θα αγωνιστώ στο Τορόντο και στο Σινσινάτι, λόγω του τραυματισμού στο δεξί καρπό. Είμαι επίσης λυπημένος για τους φιλάθλους στη Βόρειο Αμερική που πάντα με υποστηρίζουν. Περιμένω να είμαι καλά για το US Open. Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη».

Τα… ευχάριστα ήρθαν απ’ το ότι ο Τόμι Χάας απέσυρε τη συμμετοχή του απ’ το US Open, με αποτέλεσμα να ανοίξει ο δρόμος για τον Μάρκο Παγδατή που θα «κατέβει» εν τέλει στο κυρίως ταμπλό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x