Επικαιρότητα

Εκτός ΜΕΘ η γυναίκα που είχε πυροβοληθεί από τον αστυνομικό φίλο της

Βγήκε από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, μετά από 10 ημέρες, η νεαρή γυναίκα την οποία είχε πυροβολήσει ο αστυνομικός φίλος στης στο Κιλκίς, στις 18 Σεπτεμβρίου και ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε

Βγήκε από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, μετά από 10 ημέρες, η νεαρή γυναίκα την οποία είχε πυροβολήσει ο αστυνομικός φίλος στης στο Κιλκίς, στις 18 Σεπτεμβρίου. Η νεαρή γυναίκα είχε διακομιστεί από το νοσοκομείο του Κιλκίς στο Ιπποκράτειο και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Την προηγούμενη Κυριακή, 26χρονος αστυνομικός είχε πυροβολήσει τη φίλη του με το υπηρεσιακό του πιστόλι και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Το περιστατικό σείχε σημειωθεί σε παρκάκι, δίπλα από παιδική χαρά, στο Κιλκίς. Στο σημείο εντοπίστηκαν και δύο κάλυκες από το πιστόλι.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της διοίκησης του Ιπποκρατείου, μετά την χειρουργική επέμβαση η ασθενής έχει βγει από την ΜΕΘ και νοσηλεύεται στην Β΄ Νευροχειρουργική Κλινική του Ιπποκρατείου. Η μετεγχειρητική της πορεία εξελίσσεται ομαλά και η κλινική της κατάσταση είναι σταθερή.

Πηγή: Skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x