Γενικά

Εκτός τελικής φάσης οι ελληνικές ρακέτες

Η Εθνική ομάδα τένις με αμαξίδιο δεν κατάφερε να εξασφαλίσει το «εισιτήριο» της πρόκρισης για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στον κρίσιμο ημιτελικό της προκριματικής φάσης της ευρωπαϊκής ζώνης που φιλοξενείται στην Πορτογαλία, η ομάδα του Γιώργου Κόντου ηττήθηκε 2-0 από την Πολωνία και πλέον θα διεκδικήσει την τρίτη θέση της τελικής κατάταξης.

Ο Γιώργος Λαζαρίδης στον πρώτο αγώνα ηττήθηκε 6/0, 6/0 από τον Κρουζελνίτσκι, ενώ στο δεύτερο αγώνα ο Στέφανος Διαμαντής έχασε 6/3, 6/4 από τον Φαμπίσιακ.

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ: Ρεκόρ συμμετοχών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ

Με τη συμμετοχή 62 αθλητών και αθλητριών, διεξάγεται στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο (Μεγάλη του Γένους Σχολή 10, Άλιμος), το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ.

Οι αγώνες ξεκινούν με το ομαδικό. Θα υπάρξει διάλειμμα μίας ώρας και παίρνουν σειρά τα ατομικά. Την Κυριακή, η συνέχεια δίνεται στις 09:00, ενώ οι τελικοί υπολογίζεται να αρχίσουν γύρω στις 11:00. Το τελευταίο ωράριο τελικών έχει δοθεί για τις 13:00.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα είναι παράλληλα κι ένα τεστ για τους διεθνείς αθλητές, καθώς στις 15 Μαΐου θα δώσουν το «παρών» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ομαδικών 2017 που θα διεξαχθεί στην Μπρατισλάβα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x