Σταύρος Χονδροθύμιος

Ελεύθερο λαβράκι

www.sport-fm.gr

Απορώ γιατί ο Χάρης Παππάς δεν έχει ακόμα στεριώσει σε κάποια ομάδα, μιας και θεωρώ ότι έχει τις δυνατότητες να πρωταγωνιστήσει σε πολλούς συλλόγους της μεγάλης κατηγορίας. Το στυλ παιχνιδιού του, είναι αλήθεια ότι δεν τον βοηθάει να παίξει σε μεγάλη ομάδα, που συνήθως δεν έχει κενούς χώρους για να αναπτυχθεί, αλλά ο 25χρόνος μεσοεπιθετικός αποτελεί ιδανική λύση για ομάδες που αγωνίζονται με αντεπιθέσεις.

Ο Καβαλιώτης ποδοσφαιριστής, έπειτα από τις εξαιρετικές χρονιές που πραγματοποίησε με τη φανέλα του Απόλλωνα Καλαμαριάς, έκανε το μεγάλο βήμα, με την μετακίνησή του στον Ολυμπιακό και εν συνεχεία στην ΑΕΚ, χωρίς όμως να καταφέρει να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά. Εκεί ήταν σαν ψάρι έξω από τα νερά του, αφού έπρεπε να παίζει εντελώς διαφορετικό στυλ ποδοσφαίρου από αυτό που ξέρει και που αποδίσει καλά. Στη συνέχεια πήγε στην Ξάνθη, όπου δεν εντυπωσιάσε, προερχόμενος από «άσφαιρες» χρονιές, αλλά δεν ήταν απογοητευτικός. Κινήθηκε σε ρηχά νερά. Και τώρα, μένει ελεύθερος! Μπορεί να ήταν σαν ψάρι έξω από το νερό, μπορεί να κινήθηκε στα ρηχά την περσινή σεζόν, όμως για τις μισές τουλάχιστον ομάδες της Super League, θα πρέπει να λογίζεται για... λαβράκι!

Αν υποθέσουμε, ότι τα μεγάλα μαγαζιά αναζητούν... αστακούς, τότε τα μικρομεσαία γιατί δεν γλυκοκοιτάζουν το λαβράκι; Για να αφήσουμε κατα μέρος τις παραβολές, θεωρώ ότι πληροί όλες τις προυποθέσεις για να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες. Είναι εξαιρετικά γρήγορος και παίζει ιδανικά τις αντεπιθέσεις, τακτική που ακολουθούν πολλές ομάδες. Διακρίνεται για τα τεχνικά του στοιχεία, χωρίς μεν να είναι ο Μέσι, αλλά κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει για ατεχνό, έναν ταχύ παίκτη που μόνο τρέχει. Είναι ακόμα 25 χρονών, οπότε ο ζήλος για ποδόσφαιρο δεν του λείπει και ταυτόχρονα επιθυμώντας να αφήσει πίσω τις όχι και τόσο επιτυχημένες χρονιές, θα τα δώσει όλα για να δικαιώσει αυτούς που θα τον εμπιστευτούν. Τέλος, το κασέ του δε νομίζω ότι είναι απαγορευτικό, για έναν παίκτη που σαφώς από τις μικρομεσαίες ή και μεσαίες ομάδες θα αποκτηθεί ως βασικός. Οπότε τι περιμένουν οι παράγοντες;

Δηλαδή θα κακόπεφτε για παράδειγμα στη νεοφώτιστη Καβάλα, να εντάξει στο δυναμικό της ένα ντόπιο που θα μπορούσε να αναδειχτεί σε σταρ των «αργοναυτών» και να είναι σημαιοφόρος της στην προσπάθεια της παραμονής στα μεγάλα σαλόνια; Και όχι μόνο της Μακεδονικής ομάδας, αλλά όλων των ομάδων που θα επιδιώξουν να αποφύγουν την παραμονή, όπως και αυτών που έχουν ακόμα υψηλότερους στόχους. Μην μου πείτε ότι ο Χάρης Παππάς δεν χωράει στο ρόστερ του Ηρακλή, του Αστέρα Τρίπολης, ακόμα και της Λάρισας ή του Αρη και γενικότερα ότι ο 25χρόνος μεσοεπιθετικός δεν έχει θέση (και μάλιστα πρωταγωνιστή) στις ομάδες που δεν συνηθίζουν να αντιμετωπίζουν κλειστές άμυνες; Πλέον θα τον αποκτήσει όποια ομάδα... προλάβει!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x