Επικαιρότητα

Ελεύθεροι με όρους οι δύο συλληφθέντες στα επεισόδια στα Εξάρχεια

Οι δύο άνδρες μετείχαν σε ομάδα περίπου 100 νεαρών, οι οποίοι πετούσαν πέτρες και βόμβες μολότοφ στα επεισόδια μετά την πορεία του Πολυτεχνείου

Για την κατηγορία της κατοχής εκρηκτικών υλών σε βαθμό κακουργήματος, απολογήθηκαν σήμερα ενώπιον του 9ου τακτικού ανακριτή, δυο συλληφθέντες κατά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα την περασμένη εβδομάδα στην περιοχή των Εξαρχείων, μετά την πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Οι δυο συλληφθέντες - ένας Έλληνας και ένας Γερμανός - μετά τις απολογίες τους αφέθηκαν ελεύθεροι με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλληφθέντες μετείχαν σε ομάδα περίπου 100 νεαρών, οι οποίοι πετούσαν πέτρες και βόμβες μολότοφ.

Ωστόσο, κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν προέκυψε από τα στοιχεία της δικογραφίας συγκεκριμένη μαρτυρία ότι οι ίδιοι κατείχαν και πετούσαν εκρηκτικά.

Πάντως, στους δυο κατηγορούμενους επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι. Συγκεκριμένα, στον Έλληνα κατηγορούμενο επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα δύο φορές το μήνα και στον Γερμανό κατηγορούμενο εμφάνιση το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x