Gossip

Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου: «Άδειασε» τους Μαχητές και αποκάλυψε τι συζητούσαν πριν τις ψηφοφορίες

Έξω από τα δόντια τα είπε η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου στην πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρηση από το Survivor.

Έξω από τα δόντια τα είπε η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου στην πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρηση από το Survivor, καθώς, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τι συζητούσαν οι άντρες της ομάδας πριν τις ψηφοφορίες στις οποίες την έβγαζαν προτεινόμενη.

Η πρώην παίκτρια των Μαχητών ήταν το μέλος της ομάδας που βρέθηκε τις περισσότερες φορές αντιμέτωπο με την αποχώρηση, ωστόσο, το κοινό την κρατούσε στον Άγιο Δομίνικο.

Όπως ανέφερε η ίδια στο Survivor Πανόραμα, το απόγευμα της Δευτέρας, η παραμονή της στο ριάλιτι τρόμαξε τους άνδρες της ομάδας, οι οποίοι ήθελαν να διώξουν όλα τα κορίτσια για να είναι εκείνοι στον τελικό, ενώ οποίους «έδωσε», αποκαλύπτοντας πως τους είχε πιάσει πολλές φορές να λένε «μέχρι εδώ καλά είναι που έχει φτάσει. Μικρή είναι».

Μάλιστα, έκανε ιδιαίτερη μνεία, τόσο στον Ορέστη Τσάνγκ, όσο και στον Κωνσταντίνο Βασάλο, με τον οποίο αρχικά είχαν καλή σχέση: «στην αρχή τα πήγαινα πολύ καλά με τον Κωνσταντίνο, γιατί του θύμιζα πολύ την αδελφή του και μου το είχε πει. Το πρόσωπο μου, όταν ήταν κι εκείνη πιο μικρή. Κι έτσι ένιωθα πιο οικεία με τον Κωνσταντίνο. Μετά όμως στην πορεία, το έχασα λίγο αυτό μαζί του. Ειδικά όταν τον είχα βγάλει υποψήφιο. Ο Κωνσταντίνος όταν δεν έτρωγε ήταν λίγο πιο οξύθυμος. Η πείνα είναι ένα πολύ δύσκολο θέμα πραγματικά, αλλά όταν ο Κωνσταντίνος έτρωγε ήταν άλλος εαυτός. Νομίζω όμως ότι ήταν επιλογή μας να πάμε σε αυτό το παιχνίδι. Οπότε είχα συμβιβαστεί με την πραγματικότητα. Δεν είχε γίνει κάποιος τσακωμός. Θεωρούσα ότι ίσως η παρέα με τον Πάνο που ήθελε να μας βγάλει και έλεγε αυτά. Σε όλες τις υποψηφιότητες μια φορά ήσυχη δεν με άφησαν. Εκτός από τη φορά που είχα κερδίσει την ασυλία που δεν μπορούσαν να με ψηφίσουν φυσικά. Τότε είχα βάλει υποψήφιο τον Κωνσταντίνο, όχι επειδή μου είχε κάνει κάτι, απλά θεωρούσα ότι έπρεπε να υπάρξει μια ψηφοφορία που να είναι μόνο άντρες».

«Σε καμία ψηφοφορία δεν με είχανε αφήσει ήσυχη εκτός από την φορά που κέρδισα την ασυλία», τόνισε.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Ελισάβετ για τους συμπαίκτες της:





Πηγή: peoplegreece.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x