Ιταλία

Ελλάς Βερόνα, όνομα και πράμα! (pic)

Είναι κάτι που υποδηλώνει και το όνομά της, όμως η Ελλάς Βερόνα είναι πλέον πιο… ελληνική από ποτέ! Η ιταλική ομάδα έκανε εξώφυλλο την τριάδα των Ταχτσίδη, Μόρα και Χριστοδουλόπουλου.

Εξαιρετική είναι η πορεία που πραγματοποιεί μέχρι στιγμής στο ιταλικό πρωτάθλημα η Ελλάς Βερόνα, η οποία συγκατοικεί στην 5η θέση της βαθμολογίας μαζί με τις Ίντερ και Μίλαν.

Αναμφίβολα, πολύ σημαντικό μερίδιο στην εν λόγω επιτυχία του συλλόγου, έχουν και οι δικοί μας, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Βαγγέλης Μόρας και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Όλοι τους αποτελούν βασικά στελέχη της Βερόνα, η οποία ενόψει της 6ης αγωνιστικής της Serie A ενάντια στην Κάλιαρι, αποφάσισε να τους… τιμήσει με τον τρόπο της.

Συγκεκριμένα, όπως και σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της, έτσι και σε αυτό, σε κάθε θέση του γηπέδου θα υπάρχει το επίσημο match program της αναμέτρησης, το οποίο θα είναι αυτή την φορά… άκρως ελληνικό!

Στο εξώφυλλο του περιοδικού, θα ποζάρουν σε ρόλο μοντέλου οι τρεις διεθνείς μας και ο τίτλος του θα είναι «HELLAS - ΕΛΛΑΣ. Forza Verona!».

inner

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x