Πόλο

Ελληνιάδη στον ΣΠΟΡ FM: «Πεισμώσαμε και τα καταφέραμε»

Η Έλενα Ελληνιάδη μίλησε για τη μεγάλη πρόκριση της Βουλιαγμένης στο Final Four του Champions League πόλο Γυναικών.

Λίγες ώρες μετά την ιστορική πρόκριση της Βουλιαγμένης στο Final Four του Champions League πόλο Γυναικών, χάρη στη νίκη 9-7 επί της Κίνεφ Κίρισι στη ρεβάνς του Λαιμού, η Έλενα Ελληνιάδη φιλοξενήθηκε στο στούντιο του ΣΠΟΡ FM 94,6 και μίλησε στην εκπομπή Sports Club για την επιτυχία της ομάδας της. Η νεαρή πολίστρια αναφέρθηκε στις βλέψεις της για την τελική φάση και τους προσωπικούς της στόχους.

Αναλυτικά, η Έλενα Ελληνιάδη μίλησε στους Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου και Βαλεντίνα Νικολακοπούλου για:

-την πρόκριση στο Final Four: «Είμαστε πολύ χαρούμενες για την πρόκριση. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια στη Ρωσία, ήμασταν μπροστά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά στο τέλος χάσαμε με 11-10. Όμως ήμασταν αποφασισμένες να κάνουμε την ανατροπή στη ρεβάνς. Περιμέναμε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Από τα πρώτα δευτερόλεπτα ήμουν σίγουρη πως θα τα καταφέρουμε να φτάσουμε στη διαφορά των δύο γκολ. Είχαμε πεισμώσει και δουλέψαμε πολύ ομαδικά για να φτάσουμε στο στόχο».

-το Final Four: «Πιστεύω πως το Final Four θα είναι πολύ απρόβλεπτο και περιμένουμε εκπλήξεις. Όλες είναι πολύ καλές ομάδες».

-την παρουσία της στη Βουλιαγμένη: «Είμαι πολύ χαρούμενη στη Βουλιαγμένη. Όλα είναι υπέροχα στην ομάδα και είναι βαρύ το σκουφάκι λόγω της ιστορίας της ομάδας».

-το πώς ασχολήθηκε με το πόλο παρότι ο πατέρας της (Σταύρος Ελληνιάδης) έκανε μεγάλη καριέρα στο μπάσκετ: «Δεν είναι ότι δεν μου αρέσει το μπάσκετ, απλά από την πρώτη μέρα που μπήκα σε πισίνα δεν βγήκα ποτέ. Ο πατέρας μου δεν με πίεσε ποτέ να ασχοληθώ με το μπάσκετ και με άφησε να κάνω αυτό που μου αρέσει. Αυτό που μου έχει πει είναι πως αν θέλω να πετύχω χρειάζονται τρία πράγματα: ‘δουλειά, δουλειά, δουλειά’».

-τους προσωπικούς της στόχους: «Στόχος είναι να γίνω κάποια στιγμή μόνιμα μέλος της Εθνικής Γυναικών. Έχω δύο συμμετοχές και έχω όνειρο να αγωνιστώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

-το σκληρό παιχνίδι στο πόλο: «Οι γυναίκες είναι πιο… ύπουλες από τους άνδρες, ειδικά μέσα στο νερό. Έχω χάσει κάποιες φορές την ψυχραιμία μου, έχω πάρει και κόκκινη κάρτα. Υπάρχουν μελανιές, γρατζουνιές, χτυπήματα… από όλα!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x