Δελτία Τύπου

Ένα ακόμα Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση στο κορυφαίο αθλητικό ραδιόφωνο

Και αυτό το Σαββατοκύριακο το ραντεβού σου είναι με τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Κράτα τη βελόνα κολλημένη στους 94,6 για να μη χάσεις φάση από την αγωνιστική δράση του διημέρου. Το μεγάλο ντέρμπι της Λεωφόρου και άλλα σπουδαία παιχνίδια στη Σούπερ Λίγκα, φουλ δράση στη Football League αλλά και στη Γ’ Εθνική.

Άκουσέ τα όλα στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Όλα τα γκολ, όλες οι αντιδράσεις, το ρεπορτάζ από τους αγώνες αλλά και σχόλια, επικοινωνία πάντα με τη σφραγίδα του κορυφαίου αθλητικού ραδιοφώνου. Και φυσικά όλα τα στοιχεία από τα σπουδαία ματς των ξένων πρωταθλημάτων. Οι μάχες της Αγγλίας, της Ισπανίας, της Ιταλίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας και όχι μόνο περνούν από τη συχνότητα του ΣΠΟΡ FM.

Ακούστε live την προσπάθεια του Ολυμπιακού να συνεχίσει το νικηφόρο του σερί στην έδρα του επικίνδυνου Πλατανιά το Σάββατο στις 19:30. Περιγράφει από τα Χανιά ο Κώστας Νίτσε.

Την Κυριακή στις 15:00 ο Δημήτρης Πετρωτός θα περιγράψει από την ΑΕΛ FC Αρένα την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να περάσει αλώβητος από την έδρα των «βυσσινί», ενώ στις 19:30 τα φώτα όλα συγκεντρώνονται στο «Απόστολος Νικολαϊδης». Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την ΑΕΚ. Ακούστε το σπουδαίο αθηναϊκό ντέρμπι σε περιγραφή Τάσου Νικολογιάννη και Γιώργου Τσακίρη.

Η πρώτη μεγάλη μάχη του διημέρου έχει απόχρωση πορτοκαλί. Το Σάββατο στις 17:00 ο Άρης υποδέχεται στο Νικ Γκάλης την ΑΕΚ στη μάχη που θα αναδείξει τον πρώτο φιναλίστ του φετινού Κυπέλλου στο μπάσκετ. Περιγράφει ο Χρήστος Γκάλης.

Και αυτό το Σαββατοκύριακο όλη τη δράση άκουσέ την εδώ, στον ΣΠΟΡ FΜ 94,6

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x