Δελτία Τύπου

Ένα σημαντικό μήνυμα κοινωνικής προσφοράς από το Mediterranean College

Για την ιστορία και μόνο, το «αποτέλεσμα» του αγώνα (54 – 66) βρήκε νικητές του Βετεράνους Καλαθοσφαιριστές οι οποίοι με τη σειρά τους δήλωσαν υπερήφανοι που συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια.

Με μεγάλη επιτυχία και αξιοσημείωτη προσφορά σε είδη πρώτης ανάγκης από τον κόσμο που προσήλθε, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου, ο Φιλανθρωπικός Αγώνας Μπάσκετ στο κλειστό γήπεδο καλαθοσφαίρισης του Αγ. Θωμά στο Μαρούσι μεταξύ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειανατολικής Αττικής και του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος.

Οι δράσεις κοινωνικής ευθύνης προβάλλουν συχνά την ευαισθησία, την ευσυνειδησία και κυρίως την επιχειρηματική ηθική. Στις δύσκολες μέρες που όλοι βιώνουμε, όπου η έμπρακτη συνεισφορά σε όσους έχουν ανάγκη είναι σχεδόν επιτακτική, το Mediterranean College έστειλε το δικό του ξεχωριστό κοινωνικό μήνυμα, στηρίζοντας το μεγάλο αθλητικό event.

Σκοπός της διοργάνωσης ήταν η ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αμαρουσίου, καθώς και η ενίσχυση των παραμεθορίων νησιωτικών περιοχών της χώρας με τη συνδρομή του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, οι οποίες αποτελούν πύλες εισόδου προσφύγων που το τελευταίο χρονικό διάστημα δοκιμάζονται έντονα από το μεταναστευτικό ρεύμα.

Για την ιστορία και μόνο, το «αποτέλεσμα» του αγώνα (54 – 66) βρήκε νικητές του Βετεράνους Καλαθοσφαιριστές οι οποίοι με τη σειρά τους δήλωσαν υπερήφανοι που συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια.

Κοντά στους παίκτες βρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, κ. Γιώργος Πατούλης, ο πρώην καλαθοσφαιριστής και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης. Παναγιώτης Γιαννάκης-μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες που έχει αναδείξει το ελληνικό μπάσκετ και ο πρώην διεθνής διαιτητής καλαθοσφαίρισης και μπασκετμπολίστας, κ. Κώστας Ρήγας.

Στο πλευρό των παικτών ήταν ο κ. Γιάννης Ιωαννίδης κορυφαίος προπονητής Μπάσκετ και προπονητής της Ομάδας των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών.

**Ευχαριστούμε το Ξενοδοχείο NJVAthensPlaza για τη φιλοξενία των παικτών και την εταιρία 3Eγια την ευγενική της προσφορά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x