Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Ένα ζευγάρι που μας χαρίζει πάντα ξεχωριστές στιγμές!

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος γράφει για το ζευγάρι Τσέλσι-Μπαρτσελόνα και τις συγκινήσεις που μας έχει χαρίσει στο παρελθόν.

Η Τσέλσι αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα σε ένα από τα μεγαλύτερα ματς για τους «16» στο Champions League και ο Χρήστος Σωτηρακοπουλος, που θα περιγράψει από το «Στάμφορντ Μπριτζ» το παιχνίδι για τα κανάλια της COSMOTE TV, θυμίζει τις κόντρες μεταξύ τους που έμειναν ιστορικές.

Το σβήσιμο του... τσιγάρου από τον Ροναλντίνιο, οι αποκρούσεις του Τσεχ και το πλασέ του Ραμίρες στη Βαρκελώνη το 2012,το σουτ του Ινιέστα στο 90’ στον ημιτελικό του 2009, τα μαγικά τριάντα λεπτά του Τζόλα στο ματς που προηγήθηκε 3-0 η Τσέλσι το 2000 έρχονται αβίαστα στο μυαλό από τα πάμπολλα ματς μεταξύ τους που έχω παρακολουθήσει και κάποια από αυτά έχω περιγράψει για την πιο σπουδαία διασυλλογική διοργάνωση.

Αλλά ακόμα και το στρίψιμο της δεκάρας στον ημιτελικό του Κυπέλλου εκθέσεων το 1966 που μετά τα δυο ματς που είχαν λήξει 2-0 για τους γηπεδούχους σε κάθε έδρα έπρεπε να αποφασιστεί που θα γινόταν το τρίτο και καθοριστικό παιχνίδι στην προ πέναλτι εποχή των ευρωπαϊκών κυπέλλων, αποτελεί σημείο του φολκλόρ στις αναμετρήσεις Μπαρτσελόνα και Τσέλσι διαχρονικά! Εκείνο το τρίτο παιχνίδι που έγινε στην Βαρκελώνη, τελείωσε με το εμφατικό 5-0 για τους «μπλαουγκράνα», στερώντας από τη νεανική ομάδα της Τσέλσι την πρώτη ευκαιρία για ευρωπαϊκή διάκριση.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο England365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x