Betmasters

Έναρξη με νίκη για Σπαρτάκ και Οσέρ

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr τέσσερα σημεία, με καλύτερα τις επιτυχίες των Σπαρτάκ Μόσχας και Οσέρ στις εκκινήσεις Ρωσίας και Β΄ Γαλλίας.

Πάντοτε οι πρώτες αγωνιστικές των πρωταθλημάτων κρύβουν παγίδες. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν αξίζουν τα μικρά σημεία, δηλαδή τα μεγάλα φαβορί, αλλά οι πιο αποδοτικές τιμές.

Το Ρούμπιν-Σπαρτάκ είναι ανταγωνιστικό ματς στην πρεμιέρα της ρώσικης Πρέμιερ Λιγκ, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από κακή χρονιά για τα δεδομένα τους.

Φέτος οι Μοσχοβίτες επιθυμούν ν΄ αλλάξουν επίπεδο και να διεκδικήσουν την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ακόμη και ο τίτλος είναι μέσα στους στόχους του Μουράτ Γιακίν που μετά από επιτυχημένη θητεία στην Ελβετία, με τη Βασιλεία, ανέλαβε το νέο project.

Η Ρούμπιν, αν και άλλαξε αρκετά πρόσωπα στο ρόστερ, αναμένεται να είναι μία ομάδα της μέσης της βαθμολογίας. Το ρόστερ της Σπαρτάκ είναι ποιοτικότερο, είναι δύσκολη έδρα το Καζάν, όμως η νίκη της δίνεται σε εξαιρετική απόδοση. Νωρίς είναι και στη Δανία αλλά η Σίλκεμποργκ έχει δείξει περισσότερα πράγματα από τη Σοντερίσκε, παρά το γεγονός πώς οι φιλοξενούμενοι σε δύο αγώνες έχουν ισάριθμες ισοπαλίες και δεν έχουν χάσει.

Είναι ευκαιρία για τους γηπεδούχους, που φέτος επέστρεψαν στη μεγάλη κατηγορία, να πάρουν αυτά τα παιχνίδια ειδάλλως δεν θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν την παραμονή. Πρόκειται για ματς, το οποίο μπορεί στη λήξη του πρωταθλήματος να μετρήσει για διπλό!

Η Β΄ Γαλλίας είναι ένας μαραθώνιος ο οποίος στην εξέλιξή του έχει πολλές εναλλαγές, περίεργα αποτελέσματα, με τις ομάδες που συμμετέχουν να έχουν σαφέστατα υπαρκτές διαφορές σε δυναμική, ρόστερ και στόχους, όμως η τελευταία μπορεί να κερδίσει την πρώτη κι αυτό δεν συμβαίνει παντού. Η Οσέρ αφού γλίτωσε πέρυσι τον υποβιβασμό στη Νασιονάλ, φέτος αναμένεται ισχυρότερη αλλά όχι για άνοδο.

Έχει απουσίες στην πρεμιέρα της, μα η Χάβρη δεν είναι η ομάδα φόβητρο που μπορεί με ευκολία να κάνει ζημιά εκτός έδρας. Αρκετά ισοδύναμες οι ομάδες, πάμε με την Οσέρ λόγω έδρας. Η Βαλανσιέν μπορεί να αντιμετωπίζει εγωαγωνιστικές δυσκολίες με έλλειψη χρημάτων, πιο μικρό ρόστερ σε σχέση με το Σαμπιονά κτλ, είναι πιο έμπειρη, όμως, από την Γκαζελέκ και το 2,55 καλή τιμή.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

100. ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ: 2 (2,40)
101. ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ - ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ: 1 (2,15)
105. ΓΚΑΖΕΛΕΚ - ΒΑΛΑΝΣΙΕΝ: 2 (2,55)
109. ΟΣΕΡ - ΧΑΒΡΗ: 1 (1,85)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x