Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Ένας... άτυπος πόλεμος κόντρα στις μέρες που ζούμε

Για πρώτη φορά σε υπόθεση που έχει μεταβιβαστεί στο CAS έπειτα από την προσφυγή της ομάδας που έχει τιμωρηθεί, υπάρχει τόσο μεγάλη εναντίωση και πίεση για την διατήρηση της ποινής.

Για πρώτη φορά σε υπόθεση που έχει μεταβιβαστεί στο CAS έπειτα από την προσφυγή της ομάδας που έχει τιμωρηθεί, υπάρχει τόσο μεγάλη εναντίωση και πίεση για την διατήρηση της ποινής, όπως αυτό που συμβαίνει με την πρώτη δεκάδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Η Daily Mail ανέφερε το πρωί πως όλες οι ομάδες που βρίσκονται στο πρώτο μισό της βαθμολογίας, εξαιρουμένης της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, έχουν υπογράψει επιστολή προς το Ανώτατο Δικαστήριο για να μην υπάρξει κάποια αλλαγή και να παραμείνει η τιμωρία του διετή ευρωπαϊκού αποκλεισμού στη Σίτι.

Συνήθως είχαμε παρατηρήσει υποθέσεις στις οποίες υπήρχε ένας, μάξιμουν δυο «αντίπαλοι» που να είχαν ασχοληθεί με το CAS και την προσφυγή ενός συλλόγου, από τη στιγμή που είχαν συμφέρον.

Αυτή τη στιγμή βλέπουμε τη μισή Πρέμιερ Λιγκ να προσπαθεί να κρατήσει την Σίτι μακριά από το Τσάμπιονς Λιγκ, με το σκεπτικό πως με αυτό τον τρόπο θ' αποδυναμωθεί.

Διαβάστε αναλυτικά στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x