Πόλο

Ενίσχυση με Στελλάτο στην ΑΕΚ

Τον στόχο της ανόδου στην Α1 πόλο αποδεικνύει και μεταγραφικά η ΑΕΚ, που απέκτησε τον πολύπειρο περιφερειακό Νίκο Στελλάτο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«H ΑΕΚ με την άνοδό της στην Α2 Εθνική Κατηγορία Υδατοσφαίρισης για πρώτη φορά στην ιστορία της δεσμεύτηκε για τη δημιουργία μίας ομάδας που θα διεκδικήσει με αξιώσεις την άνοδο στην Α1. Σε αυτό το πλαίσιο, η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Στελλάτο.

Ο 40χρονος (17/06/1979) περιφερειακός ύψους 1,83 μ., αγωνίζεται για χρόνια στην κορυφαία κατηγορία της ελληνικής υδατοσφαίρισης και έχει φορέσει το σκουφάκι των Εθνικού Πειραιώς, Παναθηναϊκού, ΝΕ Πατρών, ΝΟ Αργοστολίου και Υδραϊκού. Παράλληλα, έχει τιμήσει τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος για πολλά χρόνια, φτάνοντας μέχρι την 6η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φουκουόκα το 2001.

Ο Νίκος Στελλάτος μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια της ΑΕΚ. Ήρθα σε μια ομάδα που είναι οργανωμένη και έχει υψηλούς στόχους και θέλω να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου όσο μπορώ για να φτάσουμε στην Α1“.

Νίκο, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!
»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x