Χάντμπολ

Ενισχύθηκε με τον Κροάτη Μπουνέτα η ΑΕΚ

Την απόκτηση του 24χρονου δεξιού ίντερ, Μαρίν Μπουνέτα, από την Μάριμπορ, ανακοίνωσε το ανδρικό τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ.

Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση, με σκοπό να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού χάντμπολ προχώρησε η ΑΕΚ.

Οι «κιτρινόμαυροι» απέκτησαν τον 24χρονο, Μαρίν Μπουνέτα, από την Μάριμπορ Μπράνικ, με τον Κροάτη δεξιό ίντερ να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Marin Buneta. Ο 24χρονος (09/07/1995) δεξιός ίντερ ύψους 1,90 μ., υπέγραψε συμβόλαιο για 1+1 χρόνια και εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας χάντμπολ.
Ο Marin Buneta ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα του από την RK Dubrava στην οποία αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια, από το 2014 έως το 2018. Με την ομάδα από την Κροατία αγωνίστηκε δύο φορές στο EHF Cup, τις σεζόν 2014-15 και 2017-18».

«Το καλοκαίρι του 2018 πήρε μεταγραφή για την RK Maribor Branik, με την οποία αγωνίστηκε στην κορυφαία κατηγορία του πρωταθλήματος Σλοβενίας, κατακτώντας την 4η θέση. Σε επίπεδο εθνικών ομάδων, έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Κροατίας, ενώ το 2013 με την U19 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ουγγαρίας».

Ο Marin Buneta, μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, δήλωσε στο handball.aek.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στην ΑΕΚ. Άκουσα πολλά εξαιρετικά πράγματα για το Σύλλογο και το τμήμα και δεν ήταν δύσκολο για εμένα να αποφασίσω να έρθω στη ΑΕΚ, ειδικά και με τον τρόπο που με προσέγγισαν. Μου αρέσει ιδιαίτερα το γεγονός ότι η ομάδα έχει μεγάλες φιλοδοξίες και στόχους και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να τους πετύχουμε. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο μας, που δημιουργεί τρομερή ατμόσφαιρα, όπως είδα σε βίντεο στο διαδίκτυο. Πραγματικά εντυπωσιάστηκα και περιμένω να τους δω από κοντά σύντομα».

Επιμέλεια: Χρήστος Κατριμουστάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x