Γενικά

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της φονικής πλημμύρας

Ύστερα από από εντολή του Γιώργου Βασιλειάδη θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις μέχρι την Δευτέρα λόγω της φονικής πλημμύρας.

Ενός λεπτού σιγή σε όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις εκδηλώσεις μέχρι τη Δευτέρα, έπειτα από απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου

Η οικογένεια του αθλητισμού πενθεί για την τραγωδία που έπληξε τους αδικοχαμένους συμπολίτες μας και τις οικογένειές τους στη Δυτική Αττική. Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη καλούνται όλες οι αθλητικές Ομοσπονδίες και Ενώσεις να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή σε όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις της χώρας, μέχρι και τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017. Η αθλητική Ηγεσία θα σταθεί αρωγός στην αποκατάσταση των συνεπειών της καταστροφής την επόμενη μέρα.

Η δήλωση του κ. Βασιλειάδη

«Κύριοι,
Όπως γνωρίζετε η χώρα μας βρίσκεται σε κατάσταση Εθνικού Πένθους, Θρηνούμε όλοι τον χαμό των συμπολιτών μας και συμμετέχουμε με κάθε πρόσφορο μέσο στο πένθος των οικείων τους. Για το λόγο αυτό, καλείσθε στο σύνολο των επίσημων αγωνιστικών δραστηριοτήτων που θα διεξαχθούν από σήμερ Πέμπτη 16/11/2017 μέχρι και την Δευτέρα 20/11/2017 να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, σε μνήμη των θυμάτων»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x