Πορτογαλία

«Ενοχλημένη» η Σπόρτινγκ με Ρικάρντο Κόστα!

Τη δυσαρέσκειά της για τις δηλώσεις του Ρικάρντο Κόστα, με τις οποίες αμφισβητούσε τις ικανότητες του Έβερτον, εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης η Σπόρτινγκ Λισαβόνας!

Σκληρή επίθεση στον Ρικάρντο Κόστα έκανε η Σπόρτινγκ!

Ο νέος αμυντικός του ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε επαφές με την ομάδα της Λισαβόνας προτού υπογράψει στο «Δικέφαλο του Βορρά», αναφέρθηκε –μιλώντας σε πορτογαλικό ραδιόφωνο- με απαξιωτικές εκφράσεις για το τελευταίο απόκτημα των «λιονταριών, Έβερτον (που αποτέλεσε τον αντι-Κόστα), με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να βγάλουν μία «καυστική ανακοίνωση»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για τα σχόλια που έκανε ο Ρικάρντο Κόστα και αφορούν την πολιτική των μεταγραφών μας.

Εμείς από την πλευρά μας θα λέγαμε πως μία επένδυση ύψους 800.000 ευρώ για πέντε μήνες σε έναν παίκτη 34 ετών θα ήταν ακατανόητη και αντίθετη στην πολιτική μας. Όμως, προτιμούμε να μιλάει εκείνος που πληρώνει. Γι’ αυτό ευχόμαστε καλή επιτυχία στον ποδοσφαιριστή με τη νέα του ομάδα και του συστήνουμε να είναι επικεντρωμένος στη δουλειά του και να μην αναφέρεται στις συνεντεύξεις που δίνει σε θέμα που δεν τον αφορούν
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x