Stoiximan Super League

Απογοήτευσε, δεν απογοητεύεται

Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ κακός κόντρα στην Φιορεντίνα και η ήττα από τους πρωτοπόρους του ομίλου του στο Europa League αύξησε τον βαθμό δυσκολίας για πρόκριση, όμως τα πάντα περνάνε ακόμη από το χέρι του.

Ναι πρόκειται για την θεωρητικά ποιοτικότερη και γενικότερα καλύτερη ομάδα του ομίλου, αλλά ο τρόπος που ήρθε η ήττα προβληματίζει. Ο ΠΑΟΚ έχασε από έναν ανώτερο αντίπαλο, όμως το γεγονός ότι δεν διεκδίκησε ουσιαστικά ένα θετικό αποτέλεσμα, κάνοντας φιλότιμη προσπάθεια μόνο προς το φινάλε του παιχνιδιού, προκαλεί απογοήτευση.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα στην διοργάνωση, μετά από αυτή με την Γκινγκάμπ και τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν ακόμη χειρότερα, αλλά ευτυχώς οι Γάλλοι έφυγαν με την ισοπαλία και όχι με τη νίκη από το Μινσκ. Οπότε, απλά απέκτησαν απόσταση ενός βαθμού από τον «Δικέφαλο του Βορρά» και όχι τριών.

Από εδώ και πέρα ακολουθεί το πιο δύσκολο παιχνίδι για την φάση των ομίλων, το εκτός έδρας με τους «βιόλα», αυτό στην Λευκορωσία, ενώ όλα αναμένεται να κριθούν στις 11 Δεκεμβρίου, όταν ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει την Γκινγκάμπ στην Τούμπα.

Αρκετός χρόνος για πολλές σκέψεις δεν υπάρχει, καθώς την Κυριακή ο πρωτοπόρος της Super League φιλοξενεί την δεύτερη της βαθμολογίας, Βέροια, που βρίσκεται έναν βαθμό πίσω του. Επιπλέον, την Τετάρτη υπάρχει το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο και μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς δεν περιθώρια για νέες απώλειες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x