Champions League

Ενρίκε: «Ένα από τα φαβορί η Σίτι»

Ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι η αντίπαλος της Μπαρτσελόνα για τη φάση των «16», Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με τον προπονητή των Καταλανών, Λουίς Ενρίκε.

Ανάμεσα στα φαβορί για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ είναι η Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα με τον Λουίς Ενρίκε.

Οι «μπλαουγκράνα» κληρώθηκαν με τους πρωταθλητές Αγγλίας για τη φάση των «16», με τον προπονητή των Καταλανών να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τους «πολίτες», όμως να δηλώνει αισιόδοξος ότι η ομάδα του μπορεί τους αποκλείσει και να προκριθεί στους «8».

«Η Σίτι είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Είναι η πρωταθλήτρια Αγγλίας και ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να τη μελετήσουμε πολύ καλά προκειμένου να είμαστε έτοιμοι. Η αναμέτρηση είναι τον Φεβρουάριο και πολλά μπορούν να αλλάξουν μέχρι τότε, όμως έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Μπορούμε να τους αποκλείσουμε. Το κλειδί θα είναι να είμαστε σε φόρμα όταν έρθει η ώρα να τους αντιμετωπίσουμε», ήταν τα λόγια του Ισπανού τεχνικού που στη συνέχεια αναφέρθηκε στον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, Μανουέλ Πελεγκρίνι.

«Ο Πελεγκρίνι είναι ένας εξαιρετικός προπονητής. Από τους καλύτερους στον κόσμου. Δουλεύει πολύ και η ομάδα του είναι πάντα σωστά προετοιμασμένη», είπε ο 44χρονος που στο τέλος αναφέρθηκε και στον σταρ των «πολιτών», Σέρχιο Αγκουέρο.

«Ο Αγκουέρο είναι ανάμεσα στους δέκα καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Ο καλύτερος βέβαια είναι ο Μέσι. Οι υπόλοιποι είναι πίσω του», κατέληξε.

Η Μπαρτσελόνα ταξιδεύει στην Αγγλία για να αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Σίτι στις 24 Φεβρουαρίου ενώ η ρεβάνς του «Καμπ Νου» θα γίνει στις 18 Μαρτίου.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x