MOTO GP

Ενθουσιασμένος με το… άγνωστο ο Ρόσι

Πρόκληση χαρακτήρισε το τρίτο γκραν πρι της σεζόν του Moto GP ο Βαλεντίνο Ρόσι, δεδομένου ότι οι αναβάτες θα φιλοξενηθούν στην καινούρια πίστα της Αργεντινής (25-27/4).

Στην καινούρια πίστα της Αργεντινής φιλοξενείται το τρίτο γκραν πρι της σεζόν του Moto GP με τον Βαλεντίνο Ρόσι να δηλώνει ενθουσιασμένος.

Ο Ιταλός αναβάτης της Yamaha τόνισε πως παρά το γεγονός ότι δεν ξέρουν ποια θα είναι η απόδοσή τους στο εν λόγω σιρκουί, δεδομένου ότι δεν έχουν ξανατρέξει, ωστόσο δήλωσε πως του αρέσει πολύ να πηγαίνουν σε νέες πίστες καθώς είναι μια πρόκληση για όλους.

«Είναι σημαντικό να πάμε στην Αργεντινή και να προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Η πίστα είναι μια μεγάλη πρόκληση για όλους, καθώς είναι άγνωστη σε όλους. Πραγματικά είναι δύσκολο να καταλάβεις αν η πίστα θα ταιριάζει στην Yamaha, αυτό θα το καταλάβουμε στους πρώτους γύρους. Είμαι χαρούμενος με τη δουλειά που κάνουμε και στην Αργεντινή θα είμαστε ακόμη πιο συγκεντρωμένοι για ένα καλό αποτέλεσμα. Θα πρέπει το συντομότερο δυνατό να βρούμε το ιδανικό στήσιμο της μοτοσικλέτας. Είναι πάντα συναρπαστικό να πηγαίνεις σε μία νέα πίστα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x