Δελτία Τύπου

Ένωσε τις δυνάμεις σου με τη Διεθνή Αμνηστία: ένα καλύτερο μέλλον είναι μερικά κλικ μακριά

Μάθε πως θα φτιάξεις ένα καλύτερο μέλλον για όλους από τα ιδιαίτερα how to videos που δημιούργησε η Διεθνής Αμνηστία με πρωταγωνιστές τους Σωτήρη Κοντιζά, Μαίρη Συνατσάκη και Δημήτρη Μακαλιά.

Η καθημερινότητά σου είναι έντονη. Δουλειά, φίλοι/ες, οικογένεια, έχεις συνηθίσει να ζεις την κάθε μέρα στο maximum. Είσαι πάντα έτοιμος/η να αναζητήσεις την επόμενη μεγάλη πρόκληση. Είσαι πάντα έτοιμος/η να κατακτήσεις τον νέο, μεγάλο σου στόχο.

Έχεις συνειδητοποιήσει όμως ότι όλα αυτά γίνονται ενώ είσαι πάντα online;

Ανά πάσα ώρα και στιγμή μιλάς με τους φίλους και τις φίλες σου στο εξωτερικό, σου παίρνει μόλις μερικά δευτερόλεπτα να βρεις στο internet τη σωστή απάντηση για να αποστομώσεις τον κολλητό ή την κολλητή σου και να κερδίσεις το στοίχημα που βάλατε, ενώ έχεις μία πληθώρα επιλογών από how-to videos για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα την επόμενη φορά που θα αποφασίσεις να μάθεις να φτιάχνεις κάτι νέο.

Κάτι νέο, κάτι καινούριο, κάτι δημιουργικό. Αυτή την ανάγκη σου για βελτίωση έρχεται να ικανοποιήσει η Διεθνής Αμνηστία που, με τη νέα της καμπάνια, θέλει να σε εμπνεύσει για να φτιάξεις ένα καλύτερο μέλλον.

Η Διεθνής Αμνηστία γιορτάζει φέτος τα 70 χρόνια από την υπογραφή της Οικουμενικής Διακήρυξης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Με αφορμή αυτή την επέτειο, θέλει να αναδείξει τη δράση της και να υπενθυμίσει στο κοινό το σημαντικό της έργο σχετικά με τα θέματα καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Από την ίδρυσή της, το 1961, αγωνίζεται με το ίδιο πάθος, σε παγκόσμιο επίπεδο, για την αναγνώριση και την προστασία τους, έχοντας επιτύχει σημαντικές νίκες και αναγνωρίζοντας ότι μεγάλες μάχες μένουν να κερδηθούν ακόμα. Η βοήθεια όλων μας είναι απαραίτητη.

Στο πλευρό της, σε αυτή της την προσπάθεια, βρέθηκαν οι Σωτήρης Κοντιζάς, Μαίρη Συνατσάκη και Δημήτρης Μακαλιάς που έφτιαξαν από ένα ξεχωριστό how to video. Μπορείς να μάθεις να φτιάχνεις την τέλεια σαλάτα, την πιο αποτελεσματική μάσκα προσώπου και τον τρόπο για να κατακτήσεις τον κόσμο του stand-up comedy. Το συμπέρασμα όμως που προκύπτει μέσα από αυτά τα videos είναι διαφορετικό και θα σε συναρπάσει: θα σου πάρει πολύ λιγότερο χρόνο να αλλάξεις τον κόσμο από όσο για να κατακτήσεις τη νέα γνώση που σου παρουσιάζουν. Γιατί;

Σε λίγα λεπτά και με μερικά μόνο κλικ μπορείς να στηρίξεις το έργο της Διεθνούς Αμνηστίας και να τη βοηθήσεις να συνεχίσει να αγωνίζεται για θέματα όπως η ελευθερία του λόγου, η έμφυλη βία, τα δικαιώματα των προσφύγων και των μεταναστών/στριών, τα κοινωνικά και οικονομικά δικαιώματα, η κατάργηση των βασανιστηρίων και της θανατικής ποινής.

Η συνεισφορά σου είναι πολύτιμη. Κάνε το κλικ που χρειάζεται και βοήθησε τη Διεθνή Αμνηστία να φτιάξει ένα καλύτερο μέλλον για όλους!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x